Február eleje óta ezzel foglalkozok, az elején fogalmam se volt miről kéne a témán belül (egy bizonyos intézmény-forma, pénzügyi témában).
Aztán írtam egy bevezetőt nemzetközi példákból, ez félig kész. Közben rájöttem hogy a hazai példáról, ez bizonyos szervezetről kéne írnom, mert a konzulensem is ezt fogadja el, és már csak erre van idő.
Most összevissza csapongok, épp az éves jelentéseit olvasom ennek a szervezetnek, de még van 3 másik dolog amit el kéne.
Arra gondoltam a nemzetközi példák, definíciók után végig megyek a magyar történetén és jelenlegi tevékenységén, de ez nagyon kusza, és nincsenek benne súlyponti kérdések.
Kialakulhat ez még írás közben vagy végleg elvesztettem az esélyemet? A kettes garantált de jobbat szeretnék. 1 hónapom van még.
Írd meg a legjobbat, amit tudsz, adj bele mindent, és beszéld meg a konzulenseddel, hogy olvassa el és ha nem érzi elég jónak ahhoz a jegyhez, amit te szeretnél, akkor inkább jövőre adod le.
Nem olyan szőrösszívűek... vagy nekünk kicsi az önbizalmam, de én azt hittem el sem fogják fogadni a szakdolgozatomat és 4-est adott a konzulensem és 5-öst a bírálóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!