Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik a gondolatátvitel?

Létezik a gondolatátvitel?

Figyelt kérdés
Szóval én át tudom adni másnak a gondolataimat ??
2008. ápr. 15. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem volt ebben szerencsém, de csak 2szér, pár-pár másodpercre, de ezt ne úgy képzeljétek el, h tudjátok, h mire gondol, hanem azt hiszed, h az a te gondolatod, és a másik fél is, az első eset, kiskori barátomat kérdeztem valamiről, de már vágtam rá a választ, de nem tudom, hogy miért, aztán feltettem egy azzal kapcsolatos kérdést, de arra is megadtam a választ, aztán csak mindketten meglepődve néztünk egymásra, miután megkérdeztem tőle, h ő ezeket válaszolta volna, és azt mondta, h szó szerint. a második eset, amikor unokatestvéremmel, elemeztük az egyik pólóm, amit még az anyukájától kaptam, két űrlény szeretkezik rajta, és elkezdtük elemezni, egyszer csak ugyan az az összetett mondat hagyta el a szánkat szó szerint amibe voltak nem mindennapi használatban lévő szavak, szó szerint nem emlékezek a mondatra, de valami ilyesmi volt, hogy: A pólón látható földönkívüli lények jelenleg szerelmi aktust folytatnak. Még egyszer mondom, h csak HASONLÓ volt a mondat, de ugyan így voltak bent nem mindennaposan használt szavak. Lelehet hurrogni, h hülyeségeket beszélek, meg kamuzok, de én szerintem ez valami gondolatátviteli dolgok lehettek, másképp egyik se lett volna lehetséges, mert egyikükkel se hasonlítunk tulajdonságaink alapján se, ráadásul nem is ugyan abban a környezetben nevelkedtünk.
2011. aug. 30. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
az előző vagyok, csak annyit írok még, h legalább is nálam így történtek ezek, én így éltem meg
2011. aug. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!