Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyek a megbízható IQ tesztek?

Melyek a megbízható IQ tesztek?

Figyelt kérdés

[link]

www.iq-teszt.hu

Szerintetek megbízhatóak?

2009. jún. 14. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
sokféle IQ teszt van, de én előnyösebbnek tartom azokat, amelyekben képek vannak, és meg kell keresni a következőt, oda nem illőt, stb. Szavakkal háát.. Ez nem az igazi!
2009. jún. 14. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az iq-teszt.hu-t pedig ha végignyomod, akkor kiderül, hogy egy emeltdíjas sms-t kell küldeni, na, szerintem aki elküldi, az meg is bukott...

Az első meg valóban furcsa, ugyanis szerintem nem kimondottan IQ kérdése, a nyelvtan ismerete...

De igazi iq tesztet az egyetemen töltöttem ki, az mondjuk egy program volt, és 2 órás.

2009. jún. 14. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszihológusok, pszihiáterek a Wechsler tesztet használják általában. Ebben a verbális és logikain kívül gyakorlati feladatok is vannak.
2009. jún. 14. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom,valójában az iq-teszt.hu-t még korábban töltöttem ki, akkor saját pdf fájlt is generált (h mennyit értél el..stb), nem tűnt olyan gonosz átverős-nek, jelenlegi formája valóban érdekes egyébként. Én sokat töltöttem ki, ált 100-120 közötti eredményekkel, de [link] ennél 98-as minősítést értem el, és kicsit zavart :D.

Am itt is vannak tesztek ha valaki véleményezne, kitöltené:

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 14. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért kukancs rá te is.

A mures kezdetű, meg az alfa kezdetű tök ugyanaz....

az iqteszt megint egy fizetős, a 4. meg egy 15- kérdésből álló, szerintem az kevés.

Nekem egyébként az alfa kezdetű tetszett. 50 jó válaszom volt 60 ból. az 134.

2009. jún. 14. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
van egy csomo olyan, ahol megcsinálod a tesztet, és küldened kell egy smst emelt díjjal, hogy megkapd az eredményt - sóher szélhámos banda, nem szabad bedőlni
2009. jún. 16. 13:21
 7/7 anonim válasza:
Az alfa kezdetű tényleg egész jó. Nekem egyébként 49 lett jó, és erre 132-őt adott. Az életkor és az idő nem tudom tehát, számít-e.
2012. ápr. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!