Szerintetek mennyire megbízható egy ilyen IQ teszt?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__64..
Nekem 85 lett az eredmény, igaz mst csináltam és elég punnyadt vagyok, egész nap bent ültem és filmeztem:) De ettől függetlenül akkor is elég rosszul sikerült, és nem vagyok rá büszke! Vélemény?
2010. febr. 6. 23:03
1/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk, most néztem meg jobban h ez egy Mensa próbateszt, a mi gondolom megbízható! A 85 viszont gondolom elég rossznak számít!?:S
2010. febr. 6. 23:08
2/8 anonim válasza:
Hát nemtom, de nekem is hasonlóan rossz lett :) Mondjuk legalább 10 kérdést úgy rontottam el, hogy rosszra kattintottam, vagy véletlenül kattintottam, mert elég hülye megoldás az, hogy ne közvetlenül a megoldásra kell kattintani, hanem lekell nézni a válasz jelét..
3/8 A kérdező kommentje:
Jah ilyen amit te mondasz nekem is volt pár, meg mobilnetem van és az is volt h megakadt, és a kövi kérdést piszok lassan töltötte be hiába katingattam az épp aktuális kérdés válaszára, így nem tom h pl. azt bevette e
2010. febr. 6. 23:49
4/8 anonim válasza:
netes tesztek nem igazán megbízhatóak. egyikse
5/8 anonim válasza:
Hát netes tesztek közül még ez a legmegbízhatóbb szerintem. De ez sem az igazi, szóval ne aggódj:)
6/8 anonim válasza:
hát nem nagyon megbizható, mivel a problémamegoldó kézséghez nem tartozik hozzá, hogy tudjuk mit jelent a közmondás.
inkább ezt próbáld ki: [link]
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Majd kipróbálom azt is amit linkeltél ha lessz rá időm, rem. az jobb lessz:)
2010. febr. 7. 12:10
8/8 anonim válasza:
számítógép előtt nem lehet rendes iq tesztet csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!