Van értelmes élet a földön kívül?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:27
11/18 anonim válasza:
mivel az élet keletkezése lehetetlenség, így az univerzum összes bolygóján az. lényegtelen mennyi bolygó van. lényegtelen mekkora az űr.
12/18 anonim válasza:
És mégis miért lenne lehetetlen?
13/18 anonim válasza:
az okság elve kimondja: semmi nem adhat másnak olyat amivel maga nem rendelkezik. élettelenből soha nem lehet élő. ezért az élet keletkezése lehetetlenség. az élet teremtési aktus által jön létre.
14/18 anonim válasza:
Vagyis te nem vagy képes felfogni, hogyan szerveződhet az élettelen élővé, ergo nem is lehetséges. Érdekes okfejtés, kár, hogy nem működik :)
16/18 anonim válasza:
mert te nem vagy képes elfogadni az okság elvét. de tudom miért: mert nem ízlik neked.
17/18 sanyika007 válasza:
Az már biztos, hogy maga az élet értelmes és logikus valami. Mikor azt tanuljuk az iskolában, hogy az élet szén alapú lehet, akkor biologussok találnak olyan élö organizusokat, melyek kén alapuak. Mivel már láttam ufot ezért nekem nem kérdéses a válasz.. VAN ÉLET a univerzumban
18/18 DR. ZIRR-ZURR válasza:
Quantum fizika! tudományosan bizonyitott tény,hogy vannak atomok amil eltünnek aztán megjelennek aztán megint eltünnek és ujra megjelennek!! Nem tudjuk hova tünnek,de ha létezik fekete lyuk(márpedig ez is tény) akkor létezhet egy másik világ is egy más dimenzióban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!