Hogyan készíthetnék HÁZILAG gázpalackot? Akármilyen gázzal, lehet levegő is.
Figyelt kérdés
Valamilyen gázmeghajtású motort szeretnék építeni,
de nem akarok ezer forintokat kidobni gázpalackra, és úgy hallottam, hogy lehet házilag is. Lehet hogy nem ugyanolyan minőségben, de szerintem lehetséges.
Kifogyott spray-s, vagy légfrissítős dobozt újra lehet tölteni valahogy így? :
2012. márc. 11. 22:13
1/4 anonim válasza:
Nyomástartó edényt ne csinálj házilag..
Felrobbanni nem biztos, hogy többször is lehet az életben..
Nekem egy 15mm átmérőjű, 80mm hosszú durrant el.. (nem én voltam a hibás, de nem kívánom senkinek)
2/4 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket ha valaki az interneten kell hogy megkérdezzen (ergo nem ért hozzá), azokhoz jobb ha az illető nem nyúl. Tipikusan ilyenek a robbanószerek, a nagynyomású eszközök, veszélyes üzemnek számító berendezések, kábítószerek, stb.
3/4 anonim válasza:
Nekem csak a vezeték durrant el, de teljes 5 percig csengett utána a fülem. Nem érdemes ezzel kísérletezni.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, akkor inkább nem kísérletezek vele.
2012. márc. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!