Az ősrobbanás által keletkezett a világmindenség egyetlen Planck-idő alatt . Vagyis a semmiből a semmi által valami?
a Mindenből, a Minden által a fizikailag semmiből, fizikailag valami.
üdv
27/F
LastOne.Left
" Vagyis a semmiből a semmi által valami?"
nem. a semmibôl (ill. energiából) az ôsrobbanás által (ezt te is leírtad 1 mondattal elôbb sz'al nem értem miért nevezed semminek) lett a "valami".
Azt pedig megkérdezhetem honnan vetted h 1 Planck-idô alatt keletkezett mert errôl még nem hallottam
de nagyon is sokat változtat, lehet nem gondoltad végig rendesen. fizikailag semmi az az, ami láthatatlan, halhatatlan, szagolhatatlan, ízlelhetetlen és tapinthatatlan, de létező...a fizikailag semmi nem egyenlő a valós semmivel, mivel a valós semmi az nem is létezik, nem is kell/lehet vele foglalkozni. vagyis a fizikailag semmi az érzékeknek megfoghatatlan. és ez a fizikailag semmi materializálódik...persze nem önmagától...hanem irányítottan. ez kb olyan, hogy mondjuk az elmédben ott van a tavaly megnézett mozifilm, mint információ, fizikailag semmiként, és amikor koncentráltan rágondolsz az adott jelenetre a filmből, akkor magadban megjeleníted fizikailag, hiszen teret és időt és matériát hozol létre az elmédben. no "nagyban" is így megy a dolog, és így már könnyedén értelmezhető, ha megadunk egy irányító Elmét az Univerzum "mögött".
üdv
27/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!