Szerintetek mi lehetett az ősrobbanás előtt?
Azt hiszem, hogy a kérdező ezzel a kérdéssel kinyilvánította, hogy inkább a tudósoknak ad igazat, úgyhogy szerintem tudományos választ várt...elnézést, nem vagyok egy szentfazék, nem hiszek az ilyesmiben.
Nos a kérdéshez visszatérve szerintem a multi-univerzum (egymástól különálló világegyetemek) feltevés is elég pofásnak tűnik, legalább is ha belegondolunk, ésszerű.
"nem vagyok egy szentfazék, nem hiszek az ilyesmiben"
Attól a valóság nem változik. És abban pedig hiszel, hogy a nagy semmiből egyszer csak úgy magától létrejőjjön bármi? Ezek nem igazak, ezek a hazugságok csak arra valók, hogy eltakarják az igazságot, és elterejlék az embereket Istentől, és ne tudják meg az emberek az igazságot.
18:02
a linkelt könyvet Adnan Oktar, írói neven Harun Yahya írta, utánaolvastam és kiderült h belsőépítésznek tanult de végül nem diplomázott le. Mellesleg antiszemita és holokauszt-tagadó könyveket is írt. Uh biztos nagyon ért ehhez a témához is...
Az ősrobbanás nem a semmiből jött létre!
A mai világegyetem teljes anyaga megvolt benne! Persze még energia formájában.
A membránelmélet szerint pedig maga az ősrobbanás két hatalmas membrán egy ponton történő összeütközéséből jött létre.
A vallásos válaszolónak: ez itt tudományos rovat! A vallásos elképzeléseket (mert azok nem magyarázatok) kérjük a vallásos rovatokra írni!
Nem azért, mert az nem lehet esetleg igaz - hanem azért, mert az egyik sem bizonyítható, nem mérhető, nem is vizsgálható. Vagy elhiszed, vagy nem - semmi köze a tudományhoz.
szép magyarázatok és logikusak is, de honnan jött akkor a másik membrán? honnan van a többi univerzum? :)
A mi szemszögünkből ítélve meg, akik érzékeljük az univerzum változását, így az időt, azt mondom, hogy az univerzumnak pihenőszakasza volt, és előtte meg egy másik univerzum volt jelen, és ez a ciklikus változás örökké tartó effekt...de nem az anyag az elsődleges entitás...mivel valami azt változtatja tudatosan. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
3. válaszoló vagyok:
Nézd, ha Isten küld nekem egy félreérthetetlen jelet amit semmikép nem lehet tudományos értelemben megmagyarázni, akkor többet ebben a témában megsem nyikkanok, elhiszem a létezését, habár azt nemigérem meg neki, hogy elkezdek templomba járni...de nemtudom, nekem van egy ilyen "perverzióm", hogy inkább a tudományos vizsgálatoknak és ezek elvégzőinek hiszek, mint annak a pár száz oldalas könyvnek, amit a szerzői azért írtak, mert nemtudták megmagyarázni a saját létezésüket.
És tartom is ezt a véleményemet a fentebb említett esemény bekövetkeztéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!