Melyik szakmát válasszam?
Nekem van modell ismerősöm, nem is egy, elég nagy márkánál vannak és ami az agyukkal a helyzet az annyi, hogy az egyik lediplomázott a BGF-en, a másik pedig most fog menni egyetemre.
A BGF ugyan nem egy nehéz hely, így könnyen el tudta végezni úgy is, hogy fotózásokra járt folyamatosan, de amennyiben kiöregszik a modellkedésből lesz egy biztos szakmája(:
A háziorvos pedig nagyon-nagyon jól tud keresni amennyiben tud nyitni egy magán rendelőt, de ennél a munkánál nem a pénz, hanem az a lényeg, hogy mit tesz az emberekkel ami megfizethetetlen és egy végtelenül hálás dolog(:
A kérdésből ítélve elég fiatal lehetsz, szóval sztem még tényleg bőven van időd gondolkodni :)
Most sztem az lenne a lényeg, h azt mérlegeld, h milyen tantárgyak érdekelnek a legjobban, miben vagy jó. Az orvosira pl. kell a biosz, kémia, a jó gyomor, felelősségtudat. míg az újságíráshoz inkább a kommunikációs képességek, fogalmazás, nyelvtan, nyelvek, általános műveltség.
A modellkedés meg nem szakma. Ha megvannak az adottságaid csináld, de arra nem szabad alapozni.
azért írd már meg lci, h hány éves vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!