Mi történik azokkal a golyókkal amiket kilőnek az égbe? (figyelmeztetőlövés)
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de tényleg érdekel :D...Tehát , gondolom nem megy azért olyan magasra hogy kiessen a gravitációs mezőből...de akkor hova tűnik...Visszaesik a földre?2012. jan. 14. 13:52
21/26 A kérdező kommentje:
Nem unjátok?:D
2012. jan. 14. 21:14
22/26 bánomisén válasza:
Abszolút komolyan gondoltam a Holt-tengeri Geridoszt, főleg, hogy ha tényleg ilyen busás hasznot hoz a szüretelt puding. Holt-tenger... Izraelbe most nem vágyom, de Jordániára mindig is kíváncsi voltam, valószínűleg át is cuccolok oda, feltételezem, a Holt-tenger azon részén is lehet Geridoszt kapni, tartani, esetleg tenyészteni :-))
24/26 GomalFace válasza:
Természetesen Jordániában is engedélyezett a Geridoszok vétele és tartása, a tenyésztéshez viszont hatósági engedély szükséges a helyi önkormányzattól, a ENSZ-től és a Vízipokemon Szakszervezettől. Ez 1-2 hét alatt megvan. Utána szaporíthatod a Geridoszaidat :D
25/26 GomalFace válasza:
Amúgy már 75%-os vagyok :D
Nőttem 5%-ot, hála a vízipokemonoknak.
26/26 bánomisén válasza:
Helyes, gazdag leszek, és én fogom ellátni a világot szüretelt pudinggal, ami, mint tudjuk, a világ egyik legnélkülözhetetlenebb édessége :-))
Gratula a 75 %-hoz és éljenek a vízipokémonok! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!