Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történik azokkal a golyókka...

Mi történik azokkal a golyókkal amiket kilőnek az égbe? (figyelmeztetőlövés)

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de tényleg érdekel :D...Tehát , gondolom nem megy azért olyan magasra hogy kiessen a gravitációs mezőből...de akkor hova tűnik...Visszaesik a földre?

2012. jan. 14. 13:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A kérdésre:

Egyszerűen leesnek. Nem durrannak szét, nem égnek el, leesnek. Mivel esés közben már csak a gravitáció gyorsítja őket, nem halálosak. Ez alól azonban kivételt képez a röppályát leíró golyó, amelyet szögben lőnek fel. Ez akár halálos becsapódást is okozhat, de ez nagyon valószínűtlen.

Pokémonosoknak: Elkepesztő, hogy milyen jól felépítetten tudtok előadni kapitális hülyeségeket. (zölddel díjaztam)

G.

2012. jan. 14. 17:22
 12/26 GomalFace ***** válasza:
100%
Kösz a zöldet Geniuseus, egyszer majd meghálálom :D
2012. jan. 14. 17:55
 13/26 bánomisén ***** válasza:
100%

15:50

Sejtettem, hogy az amerikaiaknak a pokemonokban is benne van a kezük...

Nekem egy Geridosz kell, mert unom már szüretelni a pudingot és kapálni a nápolyit. Most akkor az USA-hoz forduljak? :-))

2012. jan. 14. 19:13
 14/26 bánomisén ***** válasza:
100%

Geniuseus: XD

Az érdem 70 %-os barátunkké, én csak segítek neki kibontakozni :-))

2012. jan. 14. 19:28
 15/26 bánomisén ***** válasza:
100%
*barátunké - természetesen. bocs. a pokemonok miatt dupláztam, lökdösik a kezem :-))
2012. jan. 14. 19:29
 16/26 A kérdező kommentje:

Geniuseus-nak köszi szépen!

(örülök, hogy ennyi hasznos,nélkülözhetetlen információt megtudtam a vizipókémonokról!:)

2012. jan. 14. 19:51
 17/26 GomalFace ***** válasza:
100%

Kedves bánomisén kolléga :)

Egyrészt köszi, hogy segítesz a kibontakozásomban :D

Másrészt ha Geridoszt szeretnél, akkor gondold át, mennyi pénzed van rá.

Az államilag támogatott Geridoszokat általában Dél-Koreából importálják, többnyire a minőségük nem üti meg a mércét. Néha csak úgy minden átmenet nélkül leülnek a nápolyiültetvények mellé és vidáman maszturbálnak. Persze külön-külön, mert a Geridoszok nagyon érzékenyek a nemi dolgaikra. Ha levágod a fütyijüket, akkor dolgoznak ugyan, de a munkamoráljuk megcsappan.

Igazán tökös Geridoszt az USA-ból, Brazíliából vagy a Galápagos-szigetekről lehet beszerezni, persze ez nagyságrendekkel drágább a koreainál. Általában 700 ezertől 1.5 millióig terjed az ottani Geridoszok ára.

De legeslegbelevalóbb Geridoszokat a Holt-tenger felől lehet beszerezni. 20-50 millióig terjed az áruk. A színük enyhén vöröses, de ezek a legjobb Geridoszok a piacon. A baj az, hogy a Holt-tengeri Geridosz Európában nem legális. Persze a feketepiacon beszerezhető itt is, de előbb-utóbb úgy is lebuknál vele.

Itt vannak képek:

Koreai Geridosz:

[link]

USA-Brazil-Galápagos Geridosz:

[link]

Holt-tengeri Geridosz:

[link]

2012. jan. 14. 20:00
 18/26 A kérdező kommentje:
egyeseknek mikre van idejük :D...
2012. jan. 14. 20:09
 19/26 bánomisén ***** válasza:
100%

20:00

Ó, igazán nincs mit, megteszem, amit tudok :-)

Teljesen le vagyok sújtva, nekem éppen egy Holt-tengeri változat kellene, emlékeztet Godzillára és a színe is szép. Azon felül vagy a legjobb széria, vagy semelyik, pokemonokban nem ismerek tréfát! Lehet, hogy költöznöm kell Európából? :-))

2012. jan. 14. 20:09
 20/26 GomalFace ***** válasza:
100%
Ha komolyan gondolod a Holt-tengeri Geridoszt, akkor javaslom, hogy költözz a Holt-tenger közelébe. Ha a pénzedet a Geridosszal való nápolyikapálásba és pudingszüretelésbe fekteted, akkor akár busás hasznot is lefölözhetsz. Az USA például évente több milliárd dollárt fizet magánvállalkozóknak a szüretelt pudingért, hiszen ez a NASA rakétáinak üzemanyaga. A szüretelt puding nélkül sok ország gazdasága menne tönkre. A Holt-tenger környékén élőket tulajdonképpen a Geridoszok tartják el. Sőt, több arab olajmágnás is a Geridoszokkal kezdte. :D
2012. jan. 14. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!