Mi történik azokkal a golyókkal amiket kilőnek az égbe? (figyelmeztetőlövés)
A kérdésre:
Egyszerűen leesnek. Nem durrannak szét, nem égnek el, leesnek. Mivel esés közben már csak a gravitáció gyorsítja őket, nem halálosak. Ez alól azonban kivételt képez a röppályát leíró golyó, amelyet szögben lőnek fel. Ez akár halálos becsapódást is okozhat, de ez nagyon valószínűtlen.
Pokémonosoknak: Elkepesztő, hogy milyen jól felépítetten tudtok előadni kapitális hülyeségeket. (zölddel díjaztam)
G.
15:50
Sejtettem, hogy az amerikaiaknak a pokemonokban is benne van a kezük...
Nekem egy Geridosz kell, mert unom már szüretelni a pudingot és kapálni a nápolyit. Most akkor az USA-hoz forduljak? :-))
Geniuseus: XD
Az érdem 70 %-os barátunkké, én csak segítek neki kibontakozni :-))
Geniuseus-nak köszi szépen!
(örülök, hogy ennyi hasznos,nélkülözhetetlen információt megtudtam a vizipókémonokról!:)
Kedves bánomisén kolléga :)
Egyrészt köszi, hogy segítesz a kibontakozásomban :D
Másrészt ha Geridoszt szeretnél, akkor gondold át, mennyi pénzed van rá.
Az államilag támogatott Geridoszokat általában Dél-Koreából importálják, többnyire a minőségük nem üti meg a mércét. Néha csak úgy minden átmenet nélkül leülnek a nápolyiültetvények mellé és vidáman maszturbálnak. Persze külön-külön, mert a Geridoszok nagyon érzékenyek a nemi dolgaikra. Ha levágod a fütyijüket, akkor dolgoznak ugyan, de a munkamoráljuk megcsappan.
Igazán tökös Geridoszt az USA-ból, Brazíliából vagy a Galápagos-szigetekről lehet beszerezni, persze ez nagyságrendekkel drágább a koreainál. Általában 700 ezertől 1.5 millióig terjed az ottani Geridoszok ára.
De legeslegbelevalóbb Geridoszokat a Holt-tenger felől lehet beszerezni. 20-50 millióig terjed az áruk. A színük enyhén vöröses, de ezek a legjobb Geridoszok a piacon. A baj az, hogy a Holt-tengeri Geridosz Európában nem legális. Persze a feketepiacon beszerezhető itt is, de előbb-utóbb úgy is lebuknál vele.
Itt vannak képek:
Koreai Geridosz:
USA-Brazil-Galápagos Geridosz:
Holt-tengeri Geridosz:
20:00
Ó, igazán nincs mit, megteszem, amit tudok :-)
Teljesen le vagyok sújtva, nekem éppen egy Holt-tengeri változat kellene, emlékeztet Godzillára és a színe is szép. Azon felül vagy a legjobb széria, vagy semelyik, pokemonokban nem ismerek tréfát! Lehet, hogy költöznöm kell Európából? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!