Én 12/F vagyok és mindig is azon gondolkodtam hogy milyen lehet a pia íze hogy mért iszák ennyire?! De legjobban ez az íz érdekel: Jack Daniels.!? Milyen ízhez hasonlítanátok ha kicsik lennétek újra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 18:21
1/8 anonim válasza:
Olyan az íze, mintha folyékony zöldpaprikát innál. Tudod melyik amelyik szétégeti a szád. A részegségért isszák, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul. A WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak a falra való írkálása reszketeg betűkkel, mint pl.: "Ha rövid a f*rkad, közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!".
2/8 anonim válasza:
Hatása miatt isszák elsősorban, bár majd kialakul idővel benned, hogy az íze miatt is. Főleg egy whisky-nél :)
3/8 anonim válasza:
jah általában nem szeretik az emberek a rövidet. Néha jólesik de igazából a lényeg az hogy minél könnyebben lecsússzon :D meg az is szempont hogy az utóíze milyen, meg persze a másnap milyen.
diannás cukorka egyébként megvan? vagy miaza csoki, amibe van még alkohol meg meggy... hmm, mind1 ha olyat ettél akkor kb tudod milyen az alkohol íze.
4/8 anonim válasza:
egy seri kvín nem marja annyira a pofád , mint egy 70 fokos pálinka :D
6/8 anonim válasza:
Remélem nem úgy jön le h buzdítom az ivásra mert nem (én is antialkesz vagyok) de simán megkóstolhatod te is. Beszélsz apuddal h eccer mikor alkalom van tölt neked (mondjuk a feles pohárt félig vagy a harmadáig) annyitól semmi bajod nem lesz az ízét meg annyinak is lehet érezni
7/8 A kérdező kommentje:
Kössz amugy ma este Szilveszter alkalmából ihatok egy kis pezsgööt kösszi a választ :D :D
2011. dec. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!