Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez? Hogy csinálták...

Hogy lehet ez? Hogy csinálták a nácik a hamvasztást? Olvassátok el kérlek.

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy egy ember amig elhamvad, az kb 1,5-2 óra.És a csontok akkorse teljesen hamvadnak el átküldik őket valami darálószerün.Na most merült fel bennem az a kérdés, hogy akkor mrét mnodják a zsidók, hogy a nácik teljesen porrá égették az embereket kb 20 perc alatt.Most 50 év után se megy ez.És azt is olvastam hogy egy test után marad kb 2-3 liter hamu ami minimum 2 kiló.Na most ha meghalt 6 millió zsidó, jó nem mindet küldték krematóriumba de ha csak a felét is az legkevesebb 6 millió liter hamu ami kilóban is ennyi.Ez a sok hamu hova tünt? hogy tudták ezt megcsinálni?kiváncsi vagyok de nagyon, nem azért irom mert tagadnám a holokausztot, csak elgondolkoztat.
2009. máj. 19. 15:40
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Megint az árpádsáv..:) Annak semmi köze nincs a nyilasokhoz, az ő zászlajukon nem ugyannnyi csík volt.Az árpádsávos zászlóra kell felesküdnie minden magyar miniszterelnöknek, szóval ne mocskold a nemzeti jelképeket.Aniním az oldal de érzem hogy a szemembe nem mernéd mindezt mondani, és ne legyél rá olyan büszke hogy a nagyapád ÁVÓ-s volt!És az emberek politikai célból való akasztását nem igazságszolgáltatásnak hívják, ez öngól volt csőrös:).

Nagyapád megúszta hogy a dunaparton hagyja a cipőjét, aztán egy évvel utána már akasztgatott? nem szép dolog mondhatom:)

A locsolkodósoknak: Mostmár gödör volt? nem kemencék meg kémények? hogy volt ez? Ja és tartották a tálkát hogy belecsöpögjön a zsír? nem égették meg a kezüket a kóserek?:( vagy meggyógyult?

2009. jún. 22. 20:04
 22/32 A kérdező kommentje:
Engem mint magyar ember, sokkal jobban bánt ha megölnek egy magyart, minthogy likvidálták a zsidókat.Egyszerű az ok.Zsidó nem az én népem, egy megtürt nép, persze szomorú de nekem egy honfitárs akkoris többet ér akármennyi zsidónál, lehet beszélni hogy saját magát verte véresre a lány meg öngyilkos volt Szögi Lajos.. majd rájöttök.
2009. jún. 22. 20:09
 23/32 A kérdező kommentje:
Többet nem írok senkinek. Vitát lezártam részemről, mert nem erre van az oldal.
2009. jún. 22. 20:15
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"Megint az árpádsáv..:) Annak semmi köze nincs a nyilasokhoz"

Ezt a hazugságot ismételgetitek, pedig hiába, mert akkor sem lesz igaz. A tény: a 30-as évek vége előtt SOSEM volt önálló használatban az árpádsávos zászló, leszámítva a legrégebbi időket. A nyilas testvérek vették elő ezt a zászlót a tucatnyi magyar történelmi zászló közül és tették a szélsőjobb jelképévé. Pl. kedvenc Horthytok SEM használta, mert még ő is elhatárolódott a nyilasoktól. Lehet, hogy Horthy is magyarellenes globalista volt? :-)

"Az árpádsávos zászlóra kell felesküdnie minden magyar miniszterelnöknek"

Ez is hülyeség, de te is tudod szerintem. Nézd meg bármelyik miniszterelnök esküjét!

"ne legyél rá olyan büszke hogy a nagyapád ÁVÓ-s volt!"

Nem volt. Sőt, antikommunista volt, osztályidegen, mert egy kis gyára volt. Csakhogy a háborús bűnösöket 1945-1946-ban akasztották, a koalíciós kormány idején, s nem Rákosiék, ennek nézz utána.

"És az emberek politikai célból való akasztását nem igazságszolgáltatásnak hívják, ez öngól volt csőrös"

Nem politikai cél volt, hanem emberiségellenes bűnök megtorlása. Akkoriban ezért akasztás járt. S nagyon kevés embert akasztottak, sokkal kevesebbet, mint amennyit kellett volna.

2009. jún. 22. 20:20
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

"Engem mint magyar ember, sokkal jobban bánt ha megölnek egy magyart, minthogy likvidálták a zsidókat."

Na látod, ez a különbség köztünk. Nekünk meg mindenkinek az igazságtalan likvidálása fáj. Egyik kedvenc íróm az ugyan nem antiszemita, de a zsidókkal szemben kifejezetten távolságot tartó Szolzsenyicin. Ő ugyanis olyat tett, hogy meg van neki bocsátva egy kis önfejűség is.

Annak idején megkérdezték Jelena Bonnert (orosz-zsidó aktivista, Szaharov felesége), hogy hogyan értékeli, hogy az utóbbi időben Szolzsenyicin kissé furcsa dolgokat is mondogat, mármint valamiféle zavaros birodalmi-orosz ideológiát kever-kavar vallásos alapon. Mire Bonner azt mondta: - Semmi áll tőlem távolabb, mint az orosz nacionalizmus, még annak mérsékeltebb birodalmi-ortodox változatát is elutasítom, ugyanúgy ellenzem, mint annak idején a kommunizmust elleneztem. Alekszandr I. Szolzsenyicin olyan sokat érdemet szerzett tevékenységével, olyan sok hasznot okozott, hogy óriási életművéhez képest minden esetleges nem elfogadható nézete porszem csupán, s egyetlen rendes ember sem nézhet ezekre a porszemekre. Ilyen óriást kritizálni emberiségellenes cselekedet.

De te ezt úgysem érted. Neked minden fekete-fehér, mint a többi nyilas magyarkának.

-

2009. jún. 22. 20:33
 26/32 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

hasonlitsátok össze. Nem ugyanaz.Számolgassátok a csíkokat.:) Nem kell ám általánositani.;)

meg anyázni sem:) nem éppen intelligens megnyilvánulás.magatokat égetitek!

2009. jún. 23. 00:15
 27/32 A kérdező kommentje:

"Ez is hülyeség, de te is tudod szerintem. Nézd meg bármelyik miniszterelnök esküjét!"

Gyurcsányén ottvolt.

2009. jún. 23. 00:17
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

"hasonlitsátok össze"

Hülye vagy.

2009. jún. 23. 06:26
 29/32 A kérdező kommentje:

Miért lennék hülye? Mert igazam van? Nyilas zászlón 5 piros csík van.Árpádsávoson 4. mondhatjátok hogy az majdnem ugyanaz de akkor a magyar zászló egyben olasz is, sőt huzzunk még oda még1 fehéret úgyis mind1 alapon.

Részletekben rejlik az ördög, és ha megfigyelitek a többi antináci hozzászólását ők se különböznek semmiben a náciktól.

Ilyen kifejezéskkel hogy elszaporodtak a férgek, meg hogy jó volt hogy felakasztották az embereket.

Öngyujtó.

Egy admin törölje már a kérdésem, nincs kedvem a véresszájú antifasisztákkal vitatkozni!

2009. jún. 23. 10:32
 30/32 anonim válasza:
81%

Nah abba kellene hagyni a "nyilas" ugatásokat...

Én Hungarista vagyok, dédnagyapám magas rangú tiszt volt a Don-kanyarban is, az ő fia(papám) Auswitzban halt meg, mert fejbe lőtte magát a szolgálati fegyverével (SS tiszt volt).

Sok feljegyzést írt, de szinte mind arról szóltak, hogy röhögve nézték, ahogy az alja népek zsákokkal rohangál, és ott halnak meg sorba.

De a holokauszt nem létezett!

Ez egy zsidó agyszülemény! (Sok pénzt hozott a konyhára.)

Tény, hogy sok embert kivégeztek, de a szőke kék szemű árjázásból is elegem van, mert nem azért halt meg ott sok "ember", mert nem volt szőke és kék szemű, hanem mert egy alja néphez tartoztak!

Én Szálasi Ferencet éltetem.

A Hungarizmus a magyarság legfelsőbb foka.

Nem torzítás, ez a valóság!

Nyilas vagyok, ki merem mondani!

Ki merem mondani, hogy szeretem a hazám!

Nem vagyok kommunista!

Jah amit megemlítek!

Itt sápítoztok "6 millió ember!"

Jobboldalról 24 millió ember halála (ellenségek)

Szélsőbaloldalról 100 millió áldozat (nagy része a saját népük vol.)

UI: Szálasi és Hitler nem volt zsidó.

Ez egy propaganda, ami arra szolgál, hogy megutálják őket, és féregnek titulálják.

Üdvözletem: Egy MAGYAR.

2010. márc. 8. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!