Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Holnap prezentációt kell...

Holnap prezentációt kell tartanom, de izgulós típus vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A témában jártas vagyok, elméleti szinten tökéletesen felkészültem. Néha tudom tartani az előre eltervezett menetrendet, viszont könnyen kizökkenthető vagyok. És onnantól kezdve képszakadás, minőségromlás, valamint hadoválás jellemez. Hogyan tudhatnék végig nyugodt maradni?

Köszönök minden választ!

2011. dec. 1. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondd fel otthon, magadnak, és ha az benne van az időben, összeszedett, akkor ehhez tartsd magad. Ne figyelj a közönségre, ha teheted (ha viszont interaktív prezi, akkor sajnos kell), csinálj jegyzeteket, ha szabad. Ha osztály előtt kell beszélned, szúrd ki a leghátsó sor közepén az egyik diák feje búbját, és annak beszélj. Ne törődj semmivel, és ha véletlenül van valaki, aki figyel, néha nézz rá, neki magyarázz. De csak néha, különben kizökkent. A kérdéseket, ha vannak, mondd, hogy tegyék fel a végén, mert lehet, hogy később választ kapnak rá az előadásod során. Utána meg... jöhet a kötetlen beszélgetés, akkor már ne izgulj. ;) Hajrá!
2011. dec. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!