Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben a helyzetben?...

Mit tennél ebben a helyzetben? Egy kis időutazás

Figyelt kérdés
képzeld el azt a helyzetet hogy visszacsöppennél a múltba, egy idegen kis faluba, fogalmad sem lenne hol és mikor vagy a időben. egyszercsak meglátnád amint jönnek a Ősmagyarok élükön a vezérekkel törve zúzva ami az útjukba kerül nagy lovas haddal, felgyújtogatják a falut és látod amint lemészárolják az embereket. döntened kell, mit tennél? kihasználnád másságod és megpróbálnál szóba állni valakivel? elmenekülnél? harcba szállnál velük? elrejtőznél? Te hogy döntenél mi lenne a legrálisabb megoldás egy ilyen helyzetben?
2009. máj. 11. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Menekülnék :) Ha elkapnának, akkor biztos hezitálnának egy ideig a furcsa ruházatom miatt, és addig valahogy a tudtukra adnám, hogy írástudó vagyok :)

Így inkább eladnának rabszolgának, minthogy kivégeznének :) Ha szerencsém van akkor egy tehetős római polgárhoz kerülök, geometriát tanítani, és egész nap csak buzulni :)

2009. okt. 23. 01:39
 12/13 anonim válasza:
felébrednék és lemennék kávét inni...
2010. ápr. 8. 20:49
 13/13 anonim válasza:

Elcsábitás mi? xD

Hmm ideális megoldás-e vajon?

1,Én ha valoszinűleg ott lennék vinnék magamal PDA-tt

és azt mondanám mágus vagyok vagy isten vagyok.

Higyétek el az emberek akkor még valami iszonyatosan babonásak voltak szoval a vezérűk lehetnék.

Szoval ha egy csata kőzepébe lennék előszőr menekűlnék egy biztos helyre és ha lesz egy magyar és kommunikálni tudok vele akkor mutatok nekki PDA-tt.xD

Szoval hacsak egy kard éle ellőt nem teleportálnék oda

akkor kőnyű dolgom lenne.

2010. aug. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!