Melyik a környezetre kevésbé ártalmas megoldás?
Egy nagy leylandi ciprust ( amolyan tuja féle ) akarok kivágni.
Mit csináljak a vékony ágakkal és levelekkel?
Kuka vagy tüzelés?
Az erdő mellett elég sűrűn vannak a házak.
Valaki tuti beszólna h miért szemetelek az erdőbe.
Meg ezzel nem akarok tippeket adni a környékbelieknek, h kihordják ők is a hulladékaikat, mondván magukban, h akkor nekem is szabad.
Mert ugye nem fogná föl, h gally-lomb idővel lebomlik az ő műanyag hulladéka viszont nem...
Szalonnát szoktunk sütni, de ez a gyantás xar nagyon füstöl.
Szóval arra nem jó.
Az elégetéssel nem igazán ártasz a környezetnek, mivel a fa magát a környezetéből, a levegő széndioxidjából építette fel, az égetésével pedig visszakerül a levegőbe. Ez csak természetes körforgás, ami előbb-utóbb ígyis-úgyis végbemegy. Ha kiszórod az erdőbe, végső soron ott is CO2 lesz belőle.
Az tüzelőfát azért is nem szokták környezetszennyező energiaforrásnak nevezni. Én elégetném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!