Kék szemű pasikból, vagy kék szemű nőkből van több?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam hova rakni, úgy hogy ide tettem. :D2011. nov. 6. 01:46
1/2 anonim válasza:
Mivel ez nem nemhez kötött tulajdonság, ezért egyenlő.
2/2 anonim válasza:
Valóban nincs nemi meghatározottsága, ezért egyenlő a két nemben az aránya. De mivel a kék szem elsősorban az északi féltekére jellemző (illetve nem a trópusokra, szóval a déli mérsékelt övre is), és ezeken a helyeken főként fejlett társadalmak találhatóak (a fejlődő országok jobban jellemzőek a trópusi területekre), befolyásolja ezeknek a társadalmaknak a nemaránya. Ugyanis nőtöbblet van (összességében... bizonyos korosztályokban férfitöbblet), tehát az egyenlő eloszlás megváltozik, és talán kicsivel több kék szemű nő van.
Bár erről statisztikai kimutatásom nincs nem is tudom alátámasztani, de ha valaki tud ilyenről, ne titkolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!