Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Rész vennél egy Mars expedición?

Rész vennél egy Mars expedición?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor beválalnád ,hogy nem jöhetsz haza de meg ismerheted a fajok történetét meg stb.. mint A Mars mentőakcióban Gary Sinise.
2009. máj. 6. 12:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Vagyon annyira őrült hogy elrendeznék itthon mindent mindenkivel, megtennék mindent amit szeretnék, szerelmet vallanék 1-2 embernek aztán uzsgyi:D
2009. máj. 6. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem
2009. máj. 6. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Megfelelő felszerelésekkel és társakkal persze. De akkor már ne csak expedíció legyen, hanem építsünk kolóniát, és hajrá földiesítés!
2009. máj. 6. 16:08
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

naná. Bár ezt a fajok története dolgot nem igazán értem...

Olyasmire gondolsz, mint a 2001 Űrodüsszeiában?

2009. máj. 6. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem... Egész életemben verném a fejem a falba, hogy kihagytam egy ilyen lehetőséget, de tudom, hogy lelkileg nem bírnám... bele gondolni sem tudok milyen érzés lehet ránézni a Földre ahogy ott van egy ici-pici kis pontként az égen és tudni, hogy a szeretteim itt élik az életüket... nna az lehet az igazi honvágy... nem hiszem, hogy kibírnám... :/ :)
2009. máj. 6. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó: vidd magaddal őket is. A kérdésben egy szó sincs arról, hogy ne tehetnéd... ;)
2009. máj. 6. 19:45
 7/12 anonim válasza:
Elmennék. De biztosan lenne egykét (sok) olyan pillanat amikor mindent megadnék, hogy visszamehessek a Földre.
2009. máj. 7. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

A Mars egy ritka unalmas hideg, és rideg hely. Nincs ott semmi, amiért érdemes volna ottmaradni. Ha nem jöhetnék onnan haza, tuti nem mennék oda. Egyszerűen nincs értelme ...

maci

2010. okt. 12. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen mindenképpen
2010. okt. 12. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Miért mennék egy sziklára? De ha azt mondod hogy valahogy a világegyetem másik végére teleportálna (nem biztos hogy van visszaút), és teljesen önfentartó hajó, és lenne egy laborom a hajón ahol dolgozhatnék, és én lennék a "biológusok fönöke", akkor igen. :D
2010. okt. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!