Rész vennél egy Mars expedición?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor beválalnád ,hogy nem jöhetsz haza de meg ismerheted a fajok történetét meg stb.. mint A Mars mentőakcióban Gary Sinise.2009. máj. 6. 12:26
1/12 anonim válasza:
Vagyon annyira őrült hogy elrendeznék itthon mindent mindenkivel, megtennék mindent amit szeretnék, szerelmet vallanék 1-2 embernek aztán uzsgyi:D
3/12 anonim válasza:
Megfelelő felszerelésekkel és társakkal persze. De akkor már ne csak expedíció legyen, hanem építsünk kolóniát, és hajrá földiesítés!
4/12 anonim válasza:
naná. Bár ezt a fajok története dolgot nem igazán értem...
Olyasmire gondolsz, mint a 2001 Űrodüsszeiában?
5/12 anonim válasza:
Nem... Egész életemben verném a fejem a falba, hogy kihagytam egy ilyen lehetőséget, de tudom, hogy lelkileg nem bírnám... bele gondolni sem tudok milyen érzés lehet ránézni a Földre ahogy ott van egy ici-pici kis pontként az égen és tudni, hogy a szeretteim itt élik az életüket... nna az lehet az igazi honvágy... nem hiszem, hogy kibírnám... :/ :)
6/12 anonim válasza:
Utolsó: vidd magaddal őket is. A kérdésben egy szó sincs arról, hogy ne tehetnéd... ;)
7/12 anonim válasza:
Elmennék. De biztosan lenne egykét (sok) olyan pillanat amikor mindent megadnék, hogy visszamehessek a Földre.
8/12 anonim válasza:
A Mars egy ritka unalmas hideg, és rideg hely. Nincs ott semmi, amiért érdemes volna ottmaradni. Ha nem jöhetnék onnan haza, tuti nem mennék oda. Egyszerűen nincs értelme ...
maci
10/12 anonim válasza:
Nem. Miért mennék egy sziklára? De ha azt mondod hogy valahogy a világegyetem másik végére teleportálna (nem biztos hogy van visszaút), és teljesen önfentartó hajó, és lenne egy laborom a hajón ahol dolgozhatnék, és én lennék a "biológusok fönöke", akkor igen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!