Miért mondjuk, hogy van fejlődés ha közben tönkretesszük a Földet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 22:00
11/14 anonim válasza:
Nem lehet mindenkinek jó 6milliárd különböző ember van az igények is különbözőek,nagy vonalakban egyezik de a privát szféra már nagyon kölönböző sokdolg van ami kényszerböl olyan amilyen,és az csak megfelelő lessz nem jó.
12/14 anonim válasza:
Mert fontosabbnak tartjuk hogy gyorsabban eljussunk Apontbol Bbe mint hogy eljunk...
mellesleg a termeszet karositasanak nemsok koze van a fejlodeshez.nem a termeszetet fejlesztjuk hanem technologiat.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a Földet sem kell azért félteni. Nem bánunk vele úgy, ahogy kéne, de az emberiség a Földnél jóval hamarabb el fog pusztulni. Vagy önmagát pusztítja el, vagy ha túlmegyünk egy határon, egy-két hatalmas természeti katasztrófa majd elintéz minket. Gondoljatok bele, az elhagyott épületek is milyen gyorsan romlásnak indulnak.. Nagyon hamar az enyészeté lesz minden, amit nem újítanak fel folyamatosan. A természet erősen próbálja "visszavenni" azt, ami az övé, "megvédi magát";)
14/14 anonim válasza:
Ez hosszú, de kérlek olvassátok el. A lényeget már 50x leírták előttem úgyhogy nem írom le mégegyszer, de ha belegondolunk: Az élet egyik felét megújítjuk, jobb kényelmesebb lesz, de mivel a másikkal nem foglalkozunk, az szép lassan elpusztul. Erről Al Gore csinált egy nagyszerű filmet, sajnos a címét nem tudom de ha beírjátok a youtube-ba hogy al gore biztos kihozza. Meg mutatta milyen lesz a jövő ha ez így folytatódik, és hogy azért nem cselekednek az emberek, mert ez nagyon lassan történik. Erre a példára felhozta a békát :D. "Ha egy békát, a forró vízbe dobunk, egyből kiugrik, mert érzi a veszélyt, ha viszont hideg vízbe dobjuk bele, és lassan, fokozatosan melegítjük fel, a béka ottmarad, akármilyen forró lesz, majd elpusztul. Na ez a helyzet itt is. Ha most ebben a pillanatban, elolvadnának a jéghegyek, a földrészek víz alá kerülnének, legalábbis nagy része, egyből elkezdenének a földdel foglalkozni, és nem a pénzzel DE MÁR KÉSŐ!! Úgyhogy fogjátok fel, egy szál cigarettát ha elszívtok, szennyezitek a földet, de ha mindenki úgy gondolkozik, hogy áh, egy szál.. Csak amikor legközelebb elszívod azt az egy szálat, gondolj arra is, hogy hány ezren, tízezren, SZÁZEZREN szívják azt a szálat. (most csak véletlenszerűen a cigi jött elő, mondhattam volna gyárat kéményt vagy akármit, de ezzel egyszerűbb) Nem kell hozzá 50 év, és akkor már hiába a technológia, az nem ment meg minket!! CSAK MI MENTHETJÜK MEG MAGUNKAT, DE EZT NEM ÉRTIK MEG AZ EMBEREK!! Remélem ezt sokan elolvasták és tanultak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!