A négerek is le tudnak barnulni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 12:41
1/12 anonim válasza:
Jó kérdés, de gondold magad a négerek helyébe:
Ők ha elszégyelik magukat, vagy zavarba jönnek az sem látszik meg a bőrükön. (nem tudnak elpirosodni)
2/12 anonim válasza:
Az ő bőrük is igényli a napfényt,és le tudnak "barnulni"...sokszor látom,hogy ők is napoznak akárcsak mi "fehérek".
3/12 anonim válasza:
Tudomásom szerint barnábbak nem lesznek,viszont letudnak ők is égni.
4/12 anonim válasza:
"barnábbak nem lesznek,viszont letudnak ők is égni."
Ezzel nem teljesen értek egyet, mert a négereknek pont azért olyan a bőrük, mert így védekeznek a leégés ellen.
5/12 anonim válasza:
Igen, pont azért ilyen sötét a bőrük mert sok melanint tartalmaz. A bőr ezzel az anyaggal védekezik a káros napsugarak ellen. A fehéreknek kevesebb van. Afrikában nekik nagy szükségük volt rá.
7/12 anonim válasza:
Nem szertnék senkivel vitába szállni,de nekem van afrikai barátom és ezt az infót h le tudnak égni tőle tudom.Szerintem nála kompetensebb nem mondhatná!
8/12 anonim válasza:
Ők már eleve le vannak barnulva :D :P
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem,hova barnuljanak már?Viszont van egy vietnámi barátnőm,ő le tud...igaz,nekik másmilyen a bőrük,sárgás inkább.
10/12 anonim válasza:
: DDDDDDDDDDDDDDDDD
igen barnulunk és leiséghetünk : DDDDDDDD
én pl. csdak félig vagyok az ezér világosabb a bőrszínem de nyáron ha sokat vagyok a napon tisztára fekete leszek...és sokszor leégek és akkor hámlik a bőröm :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!