Milyennek képzeled a világvégét?
Figyelt kérdés
Vannak akik szerint egy természeti csapás, egyesek szerint háborúk idézik elő! Szerintem egy globális áramszünet is elég hozzá............2011. okt. 9. 16:29
11/16 anonim válasza:
Én úgy értelmezem a "világvégét", hogy az emberiségnek nincs tovább. Szerintem egy áramszünet még nem az, mert van utána élet. De így is lehet értelmezni, tehát egy alapvető változásnak a megszokott életünkben. Egy kicsit talán misztifikáljuk is a fogalmat, mert még nem találkoztunk olyan erővel, hatással, ami kiválthatná, esetleg csak messziről láttunk ilyet, és nem hisszük el, hogy bekövetkezhet itt is. (Pl. a Shoemaker-Levy üstökös becsapódása a Jupiterbe.)
(17:46 voltam.)
12/16 anonim válasza:
Még egyszer leírnám, hogy az emberiség sorsát talán nem kellene összekeverni a világ végével. Az emberiség a világnak talán a 0.0000000000000000000000001%-a.
13/16 anonim válasza:
A világ végét ne keverjük össze a világvégével.
Világvégének szoktuk mondani a közvetlen környezetünk elpusztulását. És ez innentől már nyelvtani kérdés. :)
14/16 anonim válasza:
Szerencsére elég jó kérdést találtam, mondjuk fiatal vagyok én de erre múszálj le írjam az én konkrét elgondolásomat is. Szerintem egy világ méretű áram szünet amit ha jól tudom egy nap kitörés is létrehozhat kevés lenne a világvégéhez, de az igaz hogy több milliárd dollár kár kellezne. Most írhatnak több lapot is de szerintem akkor lesz vége a világnak mikor meghalok, legalább is számomra.
15/16 anonim válasza:
Kérdező , pontosan milyen világvégére kell gondolni ? Az emberiség kihalására , a Földi élet kihalására , a Föld teljes megsemmisülésére , vagy az egész Univerzum elpusztulására ?
16/16 világvége1 válasza:
A globális felmelegedés miatt fog kihalni az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!