Leteznek UFO-k? Mi a velemenyetek?
hát,egyszer olvastam egy cikket,amiben Danikenre hivatkozott a cikkíró,de a fülem kettéállt akkora baromságokat írt az illető,úgyhogy nekem gyanús ez a Daniken. Másfél sor után már kerestem hogy mibe verjem a fejemet,olyanokat írt.pedig egyébként nem tartom kérdésesnek,hogy van-e civilizáció a Földön kívül,egyértelmű,hogy kell lennie.de bizonyos emberek olyan túlzásokba esnek,ami szinte már fájdalmas,hogy ők ezt tényleg elhiszik
itt a cikk,hátha valakit érdekel(egyébként felejthetetlen élmény,mindenkinek ajánlomXD):
najó, emberek...
naná, hopgy vannak ufok, amennyiben az általunk definiált "élet" szót vesszük alapul. ilyen szempontból ugyebár a marson lévő baktérium is ufo...
a baj ott van, h messze nem biztos, hogy olyan körülmények között élnek, mint mi. uh NINCS kizárva, h pl a holdon van élet. max nem tűnt fel eddig:P ugyanez van a többi bolygóval, amit kizártunk...
de ha már itt tartunk, nemtudom már, ki írta, h nehéz elfogadni, hogy egyedül vagyunk... gondolkozzatok már el! Mi az, h élet? (azon kívül, h nemi úton terjedő halálos betegség...) kémiai reakciók eredménye! Minden atomokból, molekulákból épül fel...más kombinációban, más körülmények között (nyomás, hőmérséklet, stb...) simán megjelenhet az élet másutt is... az, h értelmes élet van-e? na, mi az értelmes? megint csak magunkból indulunk ki... ami mi az "értelem" szó jelentésének tartunk, az az lértelmes, ami azon túl van, az nem... Barom, korlátolt hozzáállás! biológiailag semmi mások nem vagyunk mi sem, mint előnyös mutűciósorozatok eredményei! bezony, egy hatalms hibakupac... a meghibásodott sejtek halmaza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!