Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Leteznek UFO-k? Mi a velemenye...

Leteznek UFO-k? Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Ezt azert kerdezem, mert en lattam. Sokan itt sem fognak hinni nekem, mint ahogy otthon sem hisznek... de azert varom a valaszokat.
2009. ápr. 26. 18:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tehat elmeselem, hogy pontosabban mit lattam: sotetedett, felhos volt az eg, megis volt ott egy csillag. Fenyes volt. Na mondom ez erdekes. Elkezdtem figyelni. Kis ido mulva frenetikus cikazasba kezdett, le es fel, ossze-vissza. Aztan lassan elkezdett kozeledni, majd leszakadt az allam, amikor kozelebb jott. Mert lassan kezdett alakot olteni, forgott, kerek volt, cseszealj formaju, zold es piros fenyek "keringtek" rajta korbe. A szembeni panell felett (mindezt a sajat, kilencedik emeleti panell-lakasombol figyeltem), lassan megallt, jo nagy volt, kb 25-30 meter atmeroju. Egy darabig neztuk egymast, kb 15 percig, aztan lassan elindult, nagyon lassan, mig el nem tunt. Azert hiszem el magamnak is ezt az egeszet, mert nem egyedul lattam. (Ha egyedul lettem volna, talan azt hittem volna, csak almodtam). Negyen voltunk, es a tortenes utan mindegyikonknek nagyon fajt a feje.
2009. ápr. 28. 20:13
 12/18 anonim válasza:
42%
Előbb-utóbb minden "UFÓ"-ról kiderül, hogy valami más volt... Tudom, nehezebb azzal a tudattal élni, hogy az emberiség elérhető más civilizációk nélkül, egyedül tengődik a nagy Univerzumban, ezért ha segít rajatd az, hogy az UFÓkban hiszel, hát higgyj!
2009. ápr. 30. 13:01
 13/18 treffhetes ***** válasza:
60%

hát,egyszer olvastam egy cikket,amiben Danikenre hivatkozott a cikkíró,de a fülem kettéállt akkora baromságokat írt az illető,úgyhogy nekem gyanús ez a Daniken. Másfél sor után már kerestem hogy mibe verjem a fejemet,olyanokat írt.pedig egyébként nem tartom kérdésesnek,hogy van-e civilizáció a Földön kívül,egyértelmű,hogy kell lennie.de bizonyos emberek olyan túlzásokba esnek,ami szinte már fájdalmas,hogy ők ezt tényleg elhiszik

itt a cikk,hátha valakit érdekel(egyébként felejthetetlen élmény,mindenkinek ajánlomXD):

[link]

2009. ápr. 30. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

najó, emberek...

naná, hopgy vannak ufok, amennyiben az általunk definiált "élet" szót vesszük alapul. ilyen szempontból ugyebár a marson lévő baktérium is ufo...

a baj ott van, h messze nem biztos, hogy olyan körülmények között élnek, mint mi. uh NINCS kizárva, h pl a holdon van élet. max nem tűnt fel eddig:P ugyanez van a többi bolygóval, amit kizártunk...

de ha már itt tartunk, nemtudom már, ki írta, h nehéz elfogadni, hogy egyedül vagyunk... gondolkozzatok már el! Mi az, h élet? (azon kívül, h nemi úton terjedő halálos betegség...) kémiai reakciók eredménye! Minden atomokból, molekulákból épül fel...más kombinációban, más körülmények között (nyomás, hőmérséklet, stb...) simán megjelenhet az élet másutt is... az, h értelmes élet van-e? na, mi az értelmes? megint csak magunkból indulunk ki... ami mi az "értelem" szó jelentésének tartunk, az az lértelmes, ami azon túl van, az nem... Barom, korlátolt hozzáállás! biológiailag semmi mások nem vagyunk mi sem, mint előnyös mutűciósorozatok eredményei! bezony, egy hatalms hibakupac... a meghibásodott sejtek halmaza...

2009. máj. 1. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem igaz, a nagy számok törvénye miatt is. Kb. 1 milliárd az 1 milliárdon csillag van, ezek közül bizonyára akad olyan amin van értelmes élet, bizonyára nem egy. Aki meg azt állítja egyedül vagyunk az bizonyára hülye. Régebben aki azt merte állítani hogy a Föld nem lapos azt kinézték. Egykor majd bizonyára így fogunk tekinteni azokra akik szerint nincsenek földönkívüliek.
2009. máj. 1. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Danikentől sokat olvastam, nem találtam benne semmi hihetetent. Lehet, hogy nem kell még száz év sem, és mi is lehetünk bolygónkivüliek egy idegen bolygó számára. Lehet, hogy ők, tehát akiket UFÓ névvel illetünk, egy-két ezer, vagy még többezer évvel hamarabb kezdték az evolúciót, és már messze előttünk járnak. Mi ebben a hihetetlen? A Bibliában az Ószövetségben több helyen van olyan leírás, ami hasonlóan értelmezhető. Más népek, pl. a mayák történetében is. Mit nem adtam volna, ha én is ott vagyok azon a 9. emeleten, és láttam volna a leszálló űrhajót. Vajon tényleg az volt? Szóbajöhet valami más is? Tehát nem azt mondom, hogy lehetetlen, de azért mégis különös.
2009. máj. 2. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy higyjek e benne,igaz kb,öt évesen láttam elég közelről,de ez az emlék úgy elhomályosodott bennem,hogy azt hittem csak egy álom volt,amíg rá tíz évre,mikor a tesómmal ilyen dolgokról beszélgettünk,kiderült,hogy valóság volt,mert ő is ott volt ,ugyanazt mondta el,amire én is emlékeztem.Szóval leesett az állunk!De azóta sajnos nem volt ilyen élményben részem!
2009. júl. 13. 21:51
 18/18 anonim válasza:
szerintem te is egy ufo vagy és csak megakarod tudni mennyit tudunk rólatok
2009. szept. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!