Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Leteznek UFO-k? Mi a velemenye...

Leteznek UFO-k? Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Ezt azert kerdezem, mert en lattam. Sokan itt sem fognak hinni nekem, mint ahogy otthon sem hisznek... de azert varom a valaszokat.
2009. ápr. 26. 18:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem léteznek, de a médiáben megjelent észlelések és elrablások 90%-a valszeg hülyeség vagy nem ufo-k, hanem kísérleti fázisban lévő, de földi dolgok voltak...
2009. ápr. 26. 19:00
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
UFO azt jelenti Unknown Flighing Object ami azt jelenti ismeretlen repülö tárgy. az nézöpont kérdése hogy a te számodra ez mi.
2009. ápr. 26. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
2009. ápr. 26. 19:04
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
100% hogy léteznek UFO-k mivel ez a rövidítés annyit tesz hogy azonosítatlan repülő tárgy, rengeteg ilyet láttak már emberek tehát léteznek.
2009. ápr. 26. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

A UFO magyarul azt jelenti, azonosítatlan repülő objektum. Tehát nincs bizonyítva, hogy létezik. Amint bebizonyítjuk, azaz beazonosítjuk, hogy mi is az a repülő valami, ezáltal azonosítottá válik. Viszont akkor már nem UFO.

Remélem érthető a logikám.

2009. ápr. 26. 19:46
 6/18 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Köztünk vannak
2009. ápr. 26. 20:58
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem léteznek.

De amúgy a nácik kisérleteztek még akkor ilyen repülő csészealjakkal.

2009. ápr. 26. 21:49
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Az én számomra az UFO anyit tesz, mint a mi naprendszerünkön kívüli civilizáció. Sok, sok ezer milliárd naprenszer van ebben a világban, és 10ből 3-mon szinte biztos, hogy van legalább egy cibilizáció.De ezt addig nem tudom bebizonyítani míg nem vagyunk képesek kilépni a naprendszerből, de a NASA még a marsra se képes küleni csak sok száz szondát, milenne ha embert is küldenénk? 55 millio kilóméter tőlünk a mars földközelben, ezért ez sokak szerint lehetetlen.De a holdra szállás is az volt, míg az usa el nem határozta hogy 10 éven belül felküldi Nealt és Buzz-t és még egy pár embert, de ebbe most nem mennék bele. Szerintem az a nemnormális aki ebben kételkedik. Egyébként én is azt hittem sokáig, hogy láttam, de kiderült hogy csak egy shuttle csatlakozott le az ISS-ről. A naprendszer úgy körbe van hálózva hogy szinte lehetetlen hogy ne vegyük észre ha valami a föld felé tart, legyen az akármekkora.

Nekem ez a véleményem.

2009. ápr. 27. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, a nácik és Hitler korában még Berta volt a csúcs (iszonyatosan nagy ágyú, Hitler nevezte el) ahoz hogy ilyen térhajtásű ezközöket készítsünk iszonyatosan nagy elektromágneses energiát kell előállítani. Az elmélet maga megvan, de gyakorlatilag a mai tudásunkkal ezt lehetetlen megvalósítani!Nem hogy a nácik!
2009. ápr. 27. 19:08
 10/18 anonim válasza:
100%

Gondolom a kérdésed arra irányul, hogy létezik e a földi embereken kívül más értelmes lény. Igen. De ennek a ténynek az álltalános elfogadottsága az emberiség részéről csekély százalék. Gondoljunk csak a mélyen vallásos keleti népekre akiknek ha kiejted jézus nevét háborút indít elenned mert jézus nem az iszlám alapköveit lerakó és az ővékétől eltérő érdekeket képviselő földönkívűli civilizáció álltal kitalált vallási reklámfigura volt. Ők(földönkívüliek) ránkhagytak egy akkora vallási zűrzavart amit kétezer év alatt nem tudtunk levetkőzni köszönhetően a népbutító és hataloméhes vallási vezetőknek. Csak azért fűzöm ezt hozzá, mert egy ókorban élt civilizációtól ez nagy fantáziára vallana, ha mindazt ami a bibliában áll kitalálták volna. Sajnos ez mégis elterjedt a maga torz istenképével. Ezért az emberiség nagy része még mindig vallásos és őket sokkolná, ha megjelennének az ufók és alapjaiban zúznák szét az egyházakat.Nem maradna mércéjük, mérgesek lennének. Egy világ dölne össze bennük.

Az idegenek ezt nem akarják ezért türelmesen várnak a letagadhatatlan megjelenéssel addig amig a legtöbb ember már fel nem készül lelkileg.

Amugy már folyik az emberiség felkészítése az ufók elfogadására. Már a média is ha csekély mértékben de csepegteti az információkat (Eric von Daniken: Idegen civilizációk nyomában)és a Steven Spielberg filmek sem alaptalanok, na meg a NASA által szonzorált star trek-ben is sok valós információ van. Ha valaki választ akar néhány kérdésre az nézze meg a zetatalk.com-ot. Bár csak az tegye akinek már van némi információ a tarsajába csak zavarosak még, mert akadnak az oldalon eléggé nagy hibák is.

2009. ápr. 27. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!