Miért kezd el folyni egy golyóstoll?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 19:46
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg túl kicsire sikeredett a golyó benne, vagy pedig túl nagy (tág) az a része, aminek a golyót kellene tartania. Az is elképzelhető, hogy a meleg miatt megnő a rés e két alkatrész között, mivel nem feltétlen azonos anyagból készülnek és így más a hőtágulási együtthatójuk. Legalábbis ezeket tartom valószínűnek.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én azt hallottam,hogy akkor kezd folyni egy golyóstoll,ha vonalaznak vele.Azt tanácsolták,hogy próbáljam az ellenkező irányból húzni a vonalat és akkor nem lesz folyós a toll.Egyébként sajna a minőség az ami miatt egyre silányabbak.
4/5 anonim válasza:
Kopik a golyócska és így kifolyik mellette a tinta. Ha vonalazok, akkor ugyanazt a részt koptatod különösen, szóval akkor még gyorsabban kopik. ^^
5/5 anonim válasza:
igen, megsérül a golyócska. én általában elejtem akkor veszem észre hogy jobban kezd folyni, meg amikor vonalazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!