Le tudja ezt nekem valaki fordítani? FONTOS!
Figyelt kérdés
Hunor és Magyar a legenda szerint egy csodálatos szarvast üldözve elhagyják királyságukat, és új lakóhelyre, a Meotisz szigetére költöznek, mivel jól védhető, mocsár veszi körül és csak keskeny helyen lehet belé illetve kijutni belőle. Itt hosszú ideig laknak, „amíg a föld már nem bírhatja őket”, és elfoglalják a környező területeket.2011. szept. 21. 17:06
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz :D azt nem írtam angolra kéne nekem lefordítani ha lehetséges!! + nem tud valaki olyan oldalt ahol a finnugor teremtéstörténet le van írva?? de az nem lényeg
2011. szept. 21. 17:27
3/5 anonim válasza:
As the legend says, Hunor and Magyar leave their kingdom by chasing a wonderful deer, and they move to the island of Meotisz, because it's defensible, there is a moorland around and there's only a narrow way to get in and get out from it. They've lived here for a long time, but by the time the land's not able to keep them, they capture the surrounding places.
4/5 A kérdező kommentje:
1000 kösz :D
2011. szept. 21. 19:16
5/5 anonim válasza:
igazán nincs mit, jó gyakorlás volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!