Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kb mikor számíthatunk havazásr...

Kb mikor számíthatunk havazásra? HAVAT AKAROKKKK :D

Figyelt kérdés
oktéberban remélem leszz mán hoo :D
2011. szept. 21. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy lesz.... Csak jó helyen kell lenned hozzá :P
2011. szept. 21. 17:08
 2/14 anonim ***** válasza:
És helyesírás mikor lesz, kedves kérdező?
2011. szept. 21. 17:17
 3/14 A kérdező kommentje:
nemvagyok rászorulva hogy helyesen írjak :D ;D
2011. szept. 21. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Attól még írhatnál helyesen, bár gyanítom inkább a képességeddel van baj (Értsd: nem arról van szó, hogy nem akarsz helyesen írni, hanem arról, hogy képtelen vagy rá). Másrészt jöhet még olyan időszak, amikor rá lehetsz szorulva... Különben meg, majd akkor nevess ezen, amikor a 20. helyről utasítanak el munkakeresés közben :P
2011. szept. 22. 14:17
 5/14 A kérdező kommentje:
gépirást tanulok csehországban adknak hívják 57 másodperc alatt leírok hibátlanul 300 szót! elég iskolában helyesen írni,otthon már semmi kedvem hozzá :)
2011. szept. 22. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező! Én is meg vagyok veszve a hóért, a lelkemet is eladnám érte! :D Remélem fog idén esni, mert ha nem, én tényleg kikészülök idegileg, szó szerint. Én mindig a havat várom, nem telik el olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Nem tudom van-e még a világon olyan ember, aki jobban szereti a havat nálam, nem tudom elképzelni.
2011. szept. 24. 23:06
 7/14 A kérdező kommentje:
:D én is nagyon-nagyon imádom a havat meg azt a csodás hangulatot sielés,karácsony stb :)
2011. szept. 24. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Meg persze, a síelés! A legcsodálatosabb dolog a világon. :) Komolyan, ha nem létezne a síelés, semmi értelme nem lenne az életemnek, úgy érzem. Engem csak az a gondolat éltet, hogy de jó lesz majd télen síelni, alig várom már. Persze sok jó dolog van meg az életben amit élvezek, de a hó és a síelés nálam mindent überel.
2011. szept. 24. 23:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Remélem,hogy a sok unatkozó,havat váró tini nem csak síelni fog,hanem a havat is lapátolja az utcákon.

Én azt szeretném,ha minél később és minél kevesebb hó lenne. Utálom a hóhányást,azt,hogy az utcákon-utakon nem lehet közlekedni. Aki síelni akar,az menjen a Kárpátokba vagy az Alpokba. Ott mindig van elég hó.

2011. szept. 25. 20:45
 10/14 A kérdező kommentje:
de gondolom amikor tini voltál te is szeretted a havat :)
2011. szept. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!