Milyen reakciókra számíthatunk?
Figyelt kérdés
Elegem lett abból, hogy a férjem családja általában csak őt hívja meg, engem nem. Pld. a nászasszonya szüret utáni hordó mosásra, a fia a két kisgyerek felügyeletére, stb. Mindegyik család közel 200 km-re lakik tőlünk. Második feleség vagyok. Nemrég írtam nekik egy levelet, amiben arra kértem őket, hogy ne hívják a férjemet nélkülem. Vagy kettőnket, vagy egyikőnket se. Azzal indokoltam, hogy már nem szeretnénk egymástól távol lenni, főleg éjszaka nem. Egyelőre csönd van.2011. okt. 20. 20:35
1/6 anonim válasza:
Nem kérdezted már ezt? Ezt a férjednek kellene megoldania. Hogy-hogy elmegy nélküled?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem. Ők az ő rokonai, nem az enyémek. Őt mindig lehet hívni, mert szolgálatkész, alázatos.
2011. okt. 20. 20:46
3/6 anonim válasza:
Amikor ilyen van, mondd meg neki, hogy jaj kedvesem, elfelejtettem említeni, hogy ma este én meg szexelek! Ha itthon vagy akkoris, ha nem akkoris! :P
4/6 anonim válasza:
A külön program téged addig ugyanúgy megillet, ahogy őt is. :)
Nem a rokonokkal kellene tárgyalnod, neked ők senkik. Ezt a férjednek kellene megoldania, ha meg képtelen rá, akkor nem is férfi! Akkor meg miért nevezed férj-nek? Nevezd a barátodnak vagy partnerednek.
5/6 A kérdező kommentje:
Ebcsont! Elég buta és primitiv vagy! Nem szoktuk egymást zsarolni a szexszel, de mással sem. A rokonokkal nem tárgyalok, hanem megírtam nekik, ha nem emlékeznél. A férjem a férjem, nem pasim, de a barátom, a kedvesem. És férfi! Minden tekintetben. Olyasmi, ami neked valószinű nincs, talán nem is lesz! Minden esetre teperj érte!
2011. okt. 20. 21:52
6/6 anonim válasza:
Kérdező, már értem, hogy têged miért nem hívnak. Nincs humorod, viszont agresszív vagy. Remek párosítás. A férjecskéd pedig egy tutyimutyi alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!