11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát ige, Hawking professzorral tényleg jó lenne beszélni, csak félő, hogy egy értelmes mondatot se tudnék kinyögni. És végül is írhattok holtat is (fú, de rossz ezt így leírni), ha élő nincs.
2011. szept. 17. 21:18
12/16 anonim válasza:
Hát én Orosz László proffal, mert össze kéne állítanunk egy munkatervet, de jelenleg nem vagyunk egy városban.
13/16 anonim válasza:
prof. Michio Kaku, prof. Lawrence M. Krauss, prof. Stephen Hawking. Ebben a sorrendben.
14/16 anonim válasza:
Micsoda ötleteket kap az ember, ha visszajön válaszokat nézegetni. :D Ha tehetném, a világon minden értelmes emberrel elbeszélgetnék...
Ha valaki Orosz profot keresi, akkor email, annak ellenére, hogy sosem láttam még jegybeíráson kívül gép előtt ülni, tuti netfüggő, mert fél órán belül minden levelemre válaszol. Podani (ha őt kereste valaki) meg a tanszéki szobájában ül, ott bármikor elérhető, kivétel hétfő 8-9. (Minden más időpontban elérhető annak ellenére, hogy órát tart. Nem tudom hogy csinálja.)
15/16 anonim válasza:
Hűűű...rengeteg tudóssal.Elsősorban Nikola Tesla,Einstein,Pascal,Archimedes,James Watt,Charles Darwin.Az utolsóval azért átvitatnám ezt az evolúciós elméletet :D...jah és akit kifelejtettem Szent-Györgyi Albert :D
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2011. szept. 22. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!