Csak én látom úgy, hogy manapság az orvostanhallgatók egyáltalán nem okosak?
Figyelt kérdés
Mondjuk régen nem tudom, hogy volt, de mostanában annyiszor látok orvostanhallgatókat, akiknek az írása pl. olyan, mint egy diszgráfiásé, nagy partiarcok, tök hülyén viselkednek, stb... De a legjobb az volt, amikor valamelyik nap egy tv-s vetélkedőben volt egy orvostanhallgató csaj, és nem tudta, hogy tiszavirágzásnál kérészek vannak, de ez még oké, nem is lenne olyan nagy baj, na de amikor azt mondja, hogy "valamilyen bogarak".... most őszintén, ő ezt tanulja magas szinten, de amúgy is, ez egy alap dolog, hogy tudjuk, mi a különbség bogár meg rovar között, nem? Milyen orvos lesz az ilyenből? És az ilyenek hogy jutnak be egyáltalán orvosi egyetemre?2011. szept. 13. 16:18
21/22 anonim válasza:
Be kell oda jutni... És majd akkor lehet szerintem amortizálni. Egyébként nem csak a pénz számít mert a ponthatar ugyan úgy meg van és nem alacsony még önköltségesen sem.....
22/22 anonim válasza:
a földnek meg eleg sok holdja van csak ahoz mar nem vagy eleg intelligens h megkerdezd h milyen holdja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!