Mit tudok kezdeni ezzel a képességgel, hogy ki tudom szívni az oxigént a vízből?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 21:57
2/18 anonim válasza:
Részletezd, légyszives, mert én épp keresek egy embert, aki ki tudja szívni a vízből az oxigént!
3/18 anonim válasza:
Magyarul tudsz lélegezni a víz alatt?:D Adja magát a dolog, hogy mit lehet vele csinálni. Csak vigyázz, nehogy megfullajd még a végén.
4/18 anonim válasza:
a vízbül veszed ki a zoxigént:D menj el Szalacsi bácsihoz dolgozni
5/18 anonim válasza:
Tök jó, hogy ki tod vonni a vízbű a zogszigént, lécci vonnyá ki háromszáz-ezer kilóliter vízbű sok zogszigént és hozd a ojjektumhoz.
6/18 anonim válasza:
Ha sok pénzt akarsz vele keresni, akkor taníts rá másokat :P
Én pl szívesen fizetnék érte xd
7/18 anonim válasza:
mondjuk hidrogént gyárthatsz! arra van kereslet!
8/18 A kérdező kommentje:
Király. Ma felhívtam az RTL klubbot és benneleszek a fókuszba.
2009. ápr. 22. 13:39
9/18 anonim válasza:
Az mit jelent hogy ki tudod szívni az oxigént a vízből? Mert ha at amire gondolok akkor te lélegzel a víz alatt , kezdeni meg annyit hogy legfeljebb nem fulladsz meg ha nem tudsz úszni.
10/18 anonim válasza:
Ezt komolyan hogy gondolod? Menj el orvoshoz, mert én egyszer tudta vizet lélegezni az orromon, úgy, hogy visszajött a számon és fordítva. Nem volt túl gusztusos és kiderült, hogy egy vírus okozott nekem lágyszájpadlást, vagy vmi hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!