Kinek volt miómája a méhlepény alatt? Elszívhatja az oxigént és a tápanyagot a babától? Mire számíthatok?
Nekem a terhesség előtt is volt, csak az orvosok (Tatabányán) nem vették észre. Már terhes lettem, mikor a főorvos kiszúrta. Engem abortuszra akart egyből küldeni, majd kiműteni a miómát (nagyon nagy volt, 7x8 centis, külső falon). Nem hagytam annyiban, orvost váltottam, Budapestre kerültem, a SOTE I. sz. klinikán fogok szülni. Nekem ugye kifelé nő, ezért a babát nem bántja, de hatalmasat nőtt, most 10x12 centis már. Én úgy látom,hogy nagyon fontos két szempont: az elhelyezkedés, és a növekedés gyorsasága. Nekem az előbbi jó, a növekedés viszont okozott gondot a 14. héten. Sorvadni kezdett, de szerencsére meg tudták állítani. Azóta nem nő, annyi bajom van csak, hogy néha nyom, és faros maradt a baba. Császárral fogok szülni két és fél hét múlva (most vagyok 36 hetes).
Tehát annak járj utána, hogy hol helyezkedik el egészen pontosan, zavar-e valamit, és folyamatosan nézesd. Az esetek nagyobbik részében semmi problémát nem okoz.
Örülök,hogy minden rendben!pont tegnap voltam én is a dokinál,és nekem sem nőtt és nem is zavarja a babát,azt mondta a doki,hogy most már nem is okozhat galibát!Nagyon boldog baba várást!
Ui.a második válaszoló voltam.
Megtaláltam ezt a régi kérdést. Azóta a babám már 3 hónapos, császárral született a 38. héten. Kiírtak hétfőre, de közben szombat este elfolyt a magzatvíz, rohantunk a kórházba és éjjel meg is műtöttek. Minden a legnagyobb rendben volt, semmi komplikáció! A mióma csecsemőfejnyi, ezt még idén ki szeretné szedni a dokim. Október körül lesz a műtét.
A dokim utólag azt mondta, hogy nem volt még ilyen problémás terhessége, vagyis olyan, amiért ennyit aggódott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!