Mennyire nehéz a KJF főiskola?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:00
Sejtettem,h lesz egy "okos", aki ide böfög majd hülyeségeket. Sok valóban nem nehéz, de pl. a nyelvszak az. De gondolom, neked simán menne angolul hallgatni órákat és vizsgázni mindenből:D
Még két megjegyzés :
- a KJF-től nehezebb sulik között van még szép számmal vicckategóriás, nemhogy a KJF.
- "Sejtettem,h lesz egy "okos", aki ide böfög majd hülyeségeket" egyrészt nem böfögtem, hanem írtam, másrészt nem ismersz, úgyhogy ne fricskázz azzal, hogy én mennyire vagyok okos vagy buta (itt megjegyezném,hogy nem a KJF-re járó embereket tartom butának, hanem magá a KJF-et minősíttem), harmadrészt nem gondolom, hogy "hülyeséget" mondtam, jó lenne, ha nem minősítenéd a véleményem a kérdésről (ami ugyebár nem az oda járókra, hanem az iskolára irányult..) , aminek a kinyilvánításához jogom van.
Mekkora kis s.ggfej vagy ..
Sz.r suliba jársz és kész. Ez az igazság. Értem, hogy neked nehéz a Kodolányi (persze nem minden szak :)),de lehet másnak nem, sőt . Ne magadból indulj ki. Szerintem.
".Jogod van leírni a véleményed, nekem meg leírni a véleményemet a véleményedről."
Mivel biztos nem tudsz szöveget értelmezni, elmondom, hogy elvileg a GYK-en tilos a többi komementelőt degradálni és minősíteni, szóval rosszul tudod, nincs hozzá jogod.
De mivel ezt figyelmen kívül hagyod , én is hasonló eszközökkel fejtem ki a véleményem rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!