Ha valaki talal egy 2 ik vilaghaaborus granatot az erdobe mit csinaljon vele?
Figyelt kérdés
ha odaadja a muzeunnak kap penzt erte vagy kinek kel adni?2011. aug. 31. 20:03
1/18 anonim válasza:
Dobd el jó messzire :-)
(Nehogy megtedd! Lehetőleg ne nyúlj hozzá, mert nem lehet tudni, milyen állapotban van. Értesítsd a tűzszerészeket (a rendőrséget is jó), és lehetőleg ne hagyd felügyelet nélkül.)
Pedro
2/18 anonim válasza:
Ott kell hagyni és felhívni a tűzoltókat, hogy találtál egy gránátot. Ők küldenek tűzszerészeket, akik megvizsgálják és szükség esetén hatástalanítják. Ha lehet, inkább ne robbantsd fel magad.
Értéke egyébként nincs, annyi van belőlük, mint a szemét, pl. sok építkezésen szoktak találni.
3/18 anonim válasza:
Köteles vagy az adóhivatalba bevinni és a backup szerverekre rátenni.
5/18 anonim válasza:
20:33
Ez kész.
Menj a sztend ápba!
Feldobtad az estém!
G.
6/18 anonim válasza:
annyira azért nem volt vicces/se nem nem vicces :l
7/18 anonim válasza:
Nem tudom mit csinálj a gránáttal, azon kívül, hogy értesíted a rendőrséget, de mindenképpen lapozgass kicsit egy szótárat, lehetőleg magyart.
8/18 A kérdező kommentje:
egy kicsi granater csinajak ojan nagy felhajtast?
eldobtam
2011. szept. 1. 12:23
9/18 anonim válasza:
Na akkor már tudom miért omlott le az a két ház...
:-D Pedro
10/18 anonim válasza:
Az a kicsi gránát bőven megölhet 5-6 embert, ha közel robban hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!