Milyen találmányok kellenének a világnak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 08:13
11/31 anonim válasza:
Öntisztító fogpiszkáló
Telefon ami beszél helyettem a feleségemmel
Gyerek aki nem beszél vissza
Sok pénz munka nélkül
Illatos szär
Én ezekre mind vevő lennék.
13/31 anonim válasza:
olyan szerkezet amibe belefér pár ember, és közel fénysebességgel tud menni, így lehetséges lenne az időutazás:D
14/31 anonim válasza:
Fiatalito gyogyszer.
Egy tabletta fiatalit 5 évet. :D
Illetve feljavitani a sejtosztodást. Jo lenne ha egy elvesztett végtag pár perc alat ujra nöne, vagy akár milyen sérülés szinte azonnal meggyogyulna. :D
Ha ezek megvannak akkor jöhetne valami olcso, tiszta energia forrás. Fuzio, anti anyag vagy valami.
FTL hajto mü, és olyan hajo, ami képes a csillag utazásra. (Min. 1 fényév/honap :D)
Replikátor.
"Számitogép, 2 kg vaniliás danettet, hidegen."
19/31 anonim válasza:
A világ népessége nő, nyilvánvaló, hogy egy energetikai- és népesedési válság közeledik. Ezért szerintem a tiszta energetikai találmányok lennének hasznosak az emberiség számára. Az első jól válaszolt.
20/31 anonim válasza:
Amivel energiát tudunk legalább 99%-os hatékonysággal, kis helyen, olcsón, nagy mennyiségben, korlátlan ideig tárolni, és bármilyen energiával tölthető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!