Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a kulombseg a pszihiater...

Mi a kulombseg a pszihiater es a pszihologia kozt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 20:53
1 2
 11/14 glaslo1 ***** válasza:
HŰHA!!!-TE NE MENJ SEHOVÁ RÁD ITT VAN SZÜKSÉG A PARLAMENTBEN!
2011. aug. 26. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
jó irányba mész! előtte még egy picit tanulni kell, persze nem árt az elhivatottság sem..(az olyan mint a libidó...majd jön)...a legfontosabb az anyanyelv alapos ismerete... akinek ezekkel gondja van, az ne menjen sehová... pl:muszáj, egyelőre, különbség...stb.
2011. aug. 27. 17:26
 13/14 anonim válasza:
ahhoz,hogy pszichológus legyél nagyon sokat kell tanulnod.a ponthatár egyetemekre több mint 400 szokott lenni.tavaly 446 votl és a max pont amit elérhetsz 480 de az nagyon lehetetlen,mert akk a többletpontokból is 80at kell szerezned..mindegy,ebbe most nem megyek bele,meg addigra mire érettségizel már úgy is változni fognak a dolgok..mindenféle sporteredmény meg ilyenek nélkül 428ad lehet.ebben benne van h kitünő tanuló vagy ill h 100%os érettségiket csináltál és van egy középfokú nyelvvizsgád..a lényeg h rohadt sokat kell ahhoz tudnod h felvegyenek.bár idén "csak"419 volt mert nem jeletneztek sokan.én is az akartam lenni de sajnos nekem nem lett elég pontom :/ de remélem neked több szerencséd lesz majd :)
2011. aug. 27. 23:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Milyen 428 pont? Nagyon nem kell sporteredmény ugyanis emelt szintű érettségi plusz 40 pont amiből kettőt simán lehet csinálni és meg van a 2x40, vagyis a 80 plusz pont. Már nem azért, de aki akár orvosira vagy bölcsészetre készül az megbarátkozhat legalább 1 emelt szintű

érettségi vizsgával. Valamint én úgy tudom, hogy jövőre már 100 pont lesz szerezhető plusz pontokból és az emelt érettségi 50- et fog érni. Amúgy meg 13 évesen még azt se tudod, hogy mi az a beteg ember. Meglátnál élőben egy komoly beteget és sírva fakadnál körülbelül. Ebben a korban még 20x változik a véleményed mindenről.

2011. szept. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!