Mi annak az oldalnak a neve ahol van ilyen rajzos pszihológia?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogyha valaki rajzol egy állatot pl. és az balra néz, akkor az illető az határozatlan, ha jobbra akkor meg határozott. És van több is, csak nem találtam normális olyan oldalt, ahol az ilyeneket leírták.2011. aug. 24. 21:28
1/5 anonim válasza:
szerintem ilyen oldal nincs,tudniillik egérrel nem ugyanaz rajzolni,mint ceruzával.Ha pedig veszel hozzá érintőképernyős gépet meg olyan tollat amivel képernyőre lehet digitális rajzot készíteni(nem láttam ilyent,de biztos van,és ha van,akkor nagy pszichológiai intézetekben képzelem hogy tudományos kutatásra használnak ilyent,bár lehet hogy ez csak science fiction meg képzelődés,a a fantáziám szabadonengedése részemről),szóval ha veszel ilyen számítógépet,akkor az iszonyat drága lesz...olyan minimum 1,5-2 millió forintra készülj.
2/5 anonim válasza:
Psycho Galaxy? Több tippem nincs.
3/5 A kérdező kommentje:
De olyanra gondoltam, hogy ahol az infókat írják le róla, meg a szempontokat.
Velünk egyszer rajzoltattak, aztán felsorolták az ilyen dolgokat ( hogyha balra néz akkor ez van stb. ) és akkor az alapján nagyjából tudtuk. Meg mindenféle hülyeségnek volt kábé jelentése, hogy a szeme milyen, az összebenyomás, hol helyezkedik el a lapon stb.
2011. aug. 24. 21:44
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten személyre szabottra gondolok, hanem általánosításra... De kösz a linket.:D
2011. aug. 24. 21:45
5/5 A kérdező kommentje:
2011. aug. 24. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!