Lilith1994 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy mamutot klónoznak?
2011. aug. 11. 12:16
1/20 anonim válasza:
Előbb-utóbb megcsinálják, és talán még orvosi vagy más tudományos haszna is lehet, de legyünk őszinték, az is benne van, hogy itt egyetemek és kutató laborok, sőt kormányok versengenek az elsőségért meg a presztizsért. A Holdra sem a tudományos eredményekért mentek először emberek. :D
2/20 A kérdező kommentje:
Szerintem teljes mértékben igazad van. Sajnos igy van.
2011. aug. 11. 12:26
3/20 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy még a mi életünkben sikerül világra hozni egy mamutot. Egy kicsit jobban megismerhetnénk, hogy honnan jöttünk.
4/20 A kérdező kommentje:
Mi is nagyon kíváncsiak lennénk rá:)
2011. aug. 11. 12:37
5/20 anonim válasza:
Erről most a Jurassic Park jutott eszembe...
Alapjában véve érdekes és izgalmas dolog, de valljuk be, ha valami kihalt, nem véletlenül halt ki. Nem érdemes megbolygatni a természet rendjét.
6/20 A kérdező kommentje:
Az ember már rég megbolygatta a természet rendjét. Mostmár szerintem tök mind1.
2011. aug. 11. 12:44
7/20 anonim válasza:
Mostmár szerintem tök mind1
Ez a felfogás vezeti a Földet a teljes kipusztulás felé... De tök mind1...
8/20 anonim válasza:
Attól, hogy egy "mamut parkban" elkülönítve tárolnának néhány egyedet, még nem lenne megbolygatva a természet rendje. Ez nem egy mese, mint a Jurassic Park, ez a valóság.
9/20 anonim válasza:
- Vigyázz, ég a szemetes! Még felgyújtod a házat!
- Ha már úgyis ég, mostmár szerintem tök mind1...
:DDDDDDD
Egyébként én is kíváncsi lennék a kis mammutra, főleg ha megnő, de azért a hátam is borsódzik, hogy megint Istent játszunk. Ez nem okoz nagy katasztrófát, csak az a baj, hogy soha nem tudjuk, hol a határ. Ha meg átléptük, akkor "mostmár szerintem tök mind1"
:)
10/20 A kérdező kommentje:
Az én véleményem nem számit a világban...nem én döntök hogy mit tegyenek a nagyhatalmak...amennyire tudok vigyázok a természetre.... És az elöbb említettek ugyis szét b*sszák a világot....nem engem kell megszólni érte.
2011. aug. 11. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!