WoW. A reput kihúztam sons of hodirral honoredre. Mostmár tudok mamutot venni? (olcsóbban)
Figyelt kérdés
Jah és még az idegesít, hogy full zöld az összes Son of Hodir, de amikor pl rá akarok kattintani, megtámadja és le se tudom adni a questet relog ilyesmi nem segít : //
Ja és nem találom az NPC-t, aki adná a mamutot, vagyis megnéztem za összes Son of Hodirt és van egy kovács, de nincs az az árus. :(
3.3.5
2011. jan. 24. 16:34
1/2 anonim válasza:
Az az árus, akinél a repus cuccokat be lehet váltani, a neve alatt ott van, hogy Quartermaster.
Bugos törtszerveren játszol, az adminod meg nem segít, hiába írsz ticketet? Eredetin fél órán belül válaszol a GM, és 99%-ban megoldja a problémákat. Dehát ez 3000/hó.
2/2 A kérdező kommentje:
Háát igen. Az a baj, hogy 3K/ hó :(
Egyszer kellene megvenni a játékot úúúú már meglenne 4 éve : D
2011. jan. 24. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!