Szerintetek léteznek UFO-k?
"Az űr - nagy. Tényleg nagy. El se hinnéd milyen hatalmasan, terjedelmesen, észbontóan nagy. Úgy értem, az ember azt gondolná, a patikushoz hosszú az út, de ez csak egy szem mogyoró az űrhöz képest."
(Douglas Adams, Galaxis Útikalauz Stopposoknak)
"Levesmártás, erről beszélgethetnénk részletesebben is. Van MSN-ed? Ha van, megadod?"
Igen,van MSN-em,de nem szoktam nyilvánosan kiírni.?Írj privát üzenetet!
Annyira nevetségesnek érzem azokat az embereket akik, váltig állítják ,hogy UFO-k bizony nincsenek!
Hát elárulom nektek ,hogy bizony vannak és ez 100%!
Fel sem lehet fogni emberi aggyal ,hogy mennyire de mennyire óriási az űr, és szerintetek nincs fejlett létforma?
Azok az indokok pedig ,hogy milyen fejlett eszközökkel kutatjuk őket? Hát elmondom azt is ,hogy bolondok lennének nyilvánosságra hozni ,ha találnának is..
Én néhány éve hallottam, hogy a tudósok felfedeztek egy bolygót egy távoli naprendszerben, ami nagyon sokban hasonlít a Földre (épp csak jóval nagyobb, és ezért a Gravitáció is jelentősen erősebb) és így könnyen lehet, hogy van rajta víz is és élet is. Ne humanoidokra gondolj, sokkal inkább egysejtűek, esetleg apró állatok és néhány növény-féleség, de ha van is élet, az teljesen más mint a Föld élővilága, ezért nehezen beszélhetünk állatról növényről és gombáról...
Ennek a bolygónak azért van jelentősége, mert ha a Földet teljes mértékben élhetetlenné tettük, akkor ez a bolygó az esély az emberi faj túlélésére.(Azon mondjuk még sokat kell agyalni, hogy hogyan juttatunk oda élve ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!