Szerintetek léteznek UFO-k?
először is az ufo az az azonosítatlan repülő tárgy, dehát minden olyan, amiről nem tudja a légvédelem megállapítani, hogy mi volt, az ufo
azt hogy földönkívüliek léteznek, főleg magasabb intelligenciával senki nem tudja, de olvastam róla olyat, hogy nem annyira valószínű a magas intelligencia. De mi annyira kis szeletét ismerjük a világnak hogy bármi lehet
Egyébként ufókkal álmodtam az este, rengeteg repülő fényponttal
persze, minden repülő tárgy, amit nem tudtak azonosítani, UFO :)
UFO: "azonosítatlan repülő tárgy"
az univerzumot inkább ne négyzetkilométerben mérd :)
Persze, értem mit akarsz kifejezni..
Szerintem meg nem üzentek semmiféle UFO-k.
Léteznek.
Már találtak is földönkívüli életformát,baktériumokat.
Igaza van abban is a barátodnak,hogy üzentek nekünk.1977-ben a SETI fogott egy rádióhullámot a világűrből,amit elneveztek Hűha!jelnek.72 másodpercig tartott és azóta sem ismétlődött meg.2004-ben pedig a NASA rádióhullámokat fogott a Szaturnuszról.A Hubble űrtávcső pedig betűket látott a Jupiteren,amik mindig megváltoztak,ezt próbálták lefordítani.Késöbb már nem jelentek meg ezek a betűk.
Én is láttam már UFO-t.Este volt és villogást láttam az égen.Tudom,hogy a repülő is tud villogni,de ez SOKKAL gyorsabb volt és nem adott ki hangot.
Komolyan mondom imádom amikor egy ilyen kérdé után az emberek a négyzetkilométerekbe, a rövidítések rosszul valő használatába kötnek bele, mintha nem tudnák, hogy a kérdező mire értette!!!
És nem nem hiszek bennük.
21:14
na, egy újabb nobel- díj várományos...
Levesmártás, erről beszélgethetnénk részletesebben is. Van MSN-ed? Ha van, megadod?
És igen, olvastam a többi ilyen kérdést is, és ott s mindenki kioktatta a többieket hogy "az ufo az nem azonosított repülő tárgy", nos nektek, igen, NEKTEK mondom hogy a földönkívüliekre gondolok. És nekem az is UFO, és 12 éves fejjel nem is lesz ez másképp. De köszönöm hogy mindenki értelmes válaszokat adott és nem találtatok ki ilyen baromságokat mint máshol. Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!