Tényleg ennyire "felesleges" elvégezni a kommunikáció-és médiatudomány szakot? : S
Figyelt kérdés
Pár helyen olvastam, hogy "büfészak", hogy nem lehet vele elhelyezkedni, stb. :S És most megijedtem, mert a későbbiekben erre a szakra szerettem volna menni.2011. júl. 14. 12:32
11/13 anonim válasza:
Erre a büfé szakos dologra azt mondanám, hogy tesóm kommunikáció és művelődésszervező szakon végzett, nekik az évnyitón azt mondták, hogy nézzék meg minden 10. embert, na azoknak lesz munkájuk.
Én gépészmérnöknek tanulok. nekünk azt mondták gólyatáborba, hogy nézzük meg a mellettünk ülő embereket, velük jövőre nem fogunk találkozni.
De tesóm jelenleg riporterként dolgozik, nem sok évfolyamtársa mondhatja el ezt magáról. Ő ezt úgy érte el, h még a főiskolán elment egy rádióhoz, ott gyakornokként dolgozott. Közben folyamatosan írt cikkeket. Kitalált és leszervezett egy rendezvényt, és ezért neki nem fizettek.
Nincs veszve minden, de meg kell küzdeni érte, hogy később legyen munkád.
Sok sikert:)
12/13 Bretso válasza:
A nem büfészakokkal úgy is el lehet helyezkedni, hogy elvégzed és semmi egyebet nem teszel. Egy "büfészakon", mint kommunikáció és médiatudomány, rengeteg pluszmunkát kell végezni, hogy később el tudj helyezkedni vele.
13/13 anonim válasza:
Aha.. azoknak büfészak, akiknek nincs hozzá tehetségük, vagy elég akaraterejük, VAGY nem is szeretnék ezt csinálni, csak azért mennek,hogy legyen egy diplomájuk. Aki TÉNYLEG szeretné ezt, annak menni fog. Én is ezt szeretném tanulni, ugyanis kis korom óta médiában szeretnék dolgozni. SOHA nem vágytam egy civil munkára sem, bár tudom, hogy szükségem lesz rá hiszen nem lehetek örökre a tévében, mert ha sikerül is bejutnom idővel jönnek majd az új arcok. Szóval, ha tényleg ezt szeretnéd csinálni, akkor csináld, ne az vezéreljen, hogy mások mit gondolnak, hogy büfé-ruhatár szak vagy nem. ;) Egy gimis gólya.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!