Hogyan lehet elôhívni a tudatalattinkból a villámolvasott dolgokat?
Nem értem Liza, hogy lehetsz olyan beképzelt, hogy úgy gondolod mindenhez értesz, azt meg pláne nem értem, hogy neked mindenbe bele kell csipognod...
Kedves kérdező.
Nálam a "villámolvasás" úgy működött nagyon fiatal koromban, hogy míg az "átlagos" gyerekeknek 3-4 alkalommal is el kellett olvasnia a tankönyvet, hogy megtanulják a tananyagot, nekem elég volt egyszer, figyelmesen elolvasni.
Számonkérésnél több hét elmúltával is vizuálisan emlékeztem a tankönyvoldalra és emlékeztem rá, hogy hol van a keresett téma, és el tudtam olvasni mondjuk a kép alatti második bekezdést a 43. oldalon...
Két dolgot még el kell árulnom.
Az egyik: fényképezéssel is kerestem a kenyeremet egy időben, nagyon vizuális típus vagyok...
A másik: egyetemista koromra már romlott ez a "tehetségem" és 40 éves koromra teljesen eltűnt, mondjuk nem is nagyon gyakoroltam, ebben a bődületes információáradatban...
Hülyeséget képzeltek, az hogy 1x elolvastad azt amit másnak 3x kellett és nekem 1x sem. az még nem jelent villámolvasást. Nincsen ilyen, ez butaság nem is fox választ kapni :D
Mese ez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!