Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Bejuthat valaki egy boncolásra...

Bejuthat valaki egy boncolásra úgy, hogy nem orvostanhallgató? (csak szeretne az lenni)

Figyelt kérdés

Olvastam már ilyen élményekről, és én is szeretnék élni egy ilyen lehetőséggel. Igaz, 16éves vagyok, de orvosnak készülök. Ha valaki tud, segítsen!

Köszönöm!

2011. máj. 8. 18:08
1 2
 11/15 anonim válasza:

haverom faterja patológus, bármikor bevihet egy boncolásra (csak az a baj, hogy 300kmre lakom Debrecentől)

mikor még gimibe jártam volt is hogy szervezett ilyen kis bonclást lelkes biosz-faktosoknak

2011. máj. 10. 13:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem..kár hogy messze laksz. :(
2011. máj. 10. 18:40
 13/15 anonim válasza:

Emlékszem, hogy a bioszfaktosok mentek boncolásra. Mesélték, hogy volt aki 5 perc után ki jött, volt aki végig bírta, de volt olyan is aki "könyékig benne volt a tetemben" (Ez mi? Ez mi?).

Mindig ugrattuk a faterját, hogy kéne igazolás a suliba. Ő meg mindig azt mondta, srácok az én betegeimnek már nem kell igazolás. :-))

Szerintem ha beszélsz valamelyik korház patológusával tuti beenged. De akár DOTE-n is. Ott naponta több boncolás is van. Biztos beengednek.

2011. máj. 10. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Kizárt h beengednek, ha nincs ismerettséged. Pathologiáról nem tudok, de itt Pécsen a torkunkat vágnák el, ha anatra becsempésznénk valakit. Amúgy hidd el, nem olyan nagy szám. Ad 1 nagyon büdös formalinszag van (az iskolai bioszcuccok még a közelébe se érnek) Ad 2 ha orvos leszel, könyékig turkálhatsz benne, és még utálni is fogod jócskán. Amúgy olyat halottam h bioszfakosok régebben voltak bent.

egy orvostanhallgató

2011. máj. 11. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyum kórházban volt nővér segéd, neki felajánlották, hogy megnézhet egy boncolást, de nem akarta, és kb annyi idős volt, mint te, 16 körüli.
2012. márc. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!