Bejuthat valaki egy boncolásra úgy, hogy nem orvostanhallgató? (csak szeretne az lenni)
Olvastam már ilyen élményekről, és én is szeretnék élni egy ilyen lehetőséggel. Igaz, 16éves vagyok, de orvosnak készülök. Ha valaki tud, segítsen!
Köszönöm!
Jogász vagyok, két hete voltam boncoláson.
Ha valóban orvosnak készülsz, akkor jónak kell lenned bioszból. Beszélj a biosztanároddal, hátha tud néhány lehetőségről a környezetedben. Vagy próbálkozz olyan ismerősöknél, akik kórházban dolgoznak, ők még bejuttathatnak esetleg. (De kórháza válogatja.)
Köszi a válaszodat!
És te jogász létedre hogy hogy voltál boncoláson?
Hmm..értem.:( Azért köszönöm!
Kár hogy ez pont debreceni tapasztalat, ugyanis Debrecen környéki vagyok :)
És te 18:34 hanyad éves vagy?
Jogászként úgy, hogy tanulok igazságügyi orvostant. (Későbbiekben meg rendőrségnél szeretnék dolgozni bűnügyi részlegen, de ennek már nem sok köze van a dologhoz jelen esetben.)
Egyébként általában a rendőrök, tűzoltók is részt vesznek egy-egy boncoláson, hogy szokják a halott embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!