Egri csillagok: Kik tartoznak a törökök ( ellenség) táborába?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit ,hogy aki tud segítsen. Van 1-2 akit tudok, hogy ellenség volt, de nekem kb.6-7 kell. Mindenkinek előre köszönöm :D2011. máj. 4. 16:17
1/13 anonim válasza:
mért nem tudsz utána nézni:Google!
2/13 A kérdező kommentje:
Ott már néztem, de nem találtam semmi olyat! :( Kérlek ha te netalán tán keresed és megtaláltad az oldalt létszi írd le! Köszii ( pdf-t nem tudok megnyitni)
2011. máj. 4. 16:33
3/13 anonim válasza:
am én is utánna néztem de em találtam semmit:előző voltam!
5/13 Jóska Pista Sanyi válasza:
Gondolom magyar órára kellene. Hát lehet el kéne olvasni a könyvet és akkor tudnád.
Nem bántásból írom, de az a baj hogy egyre kevesebben olvasnak.
6/13 anonim válasza:
hát vaószínűleg azért olvasnak egyre kevesebben mert semmi kedvük a nyári szünetben elolvasni 300 oldalt!:)
7/13 A kérdező kommentje:
Péntekre kellene, amúgy én elolvastam a könyvet, csak sajnos elfelejtettem. :S Igen magyar órára kell. :D
2011. máj. 4. 17:08
8/13 Jóska Pista Sanyi válasza:
Hát nem is egyszer volt olyan hogy 300 oldalt egy nap alatt elolvastam. Nem értem hogy nem lehet elolvasni egy 300 oldalas könyvet...
Értem én hogy nem ez életetek könyve de akkor is. Ha napi fél órát rászánsz akkor egész gyorsan végzel vele.
Amúgy meg egy tipp a kötelezőkhöz:
Mikor megkapod miket kell belőle kiszedni és megnézni kigyűjteni stb amikor olvasod jegyzetelj is.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, de esetleg nem tudod, h kik voltak a török táborban? ( a kérdés az volt bocsi )
2011. máj. 4. 17:23
10/13 tetris válasza:
Az Egri várban volt egy áruló: Hegedűs (hadnagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!