Kis érdekesség:Ki tudja, hogy mekkora az átmérője egy hagyományos konzerves doboznak és egy cigarettának és miért pont akkora?
"Ja mert majd az állam ezt nyilvánosságra fogja hozni."
Ja, mert szerinted az állam az átállásról és a gyártásról szóló szupertitkos terveket a húszperces átállás hányadik percében fogja ismertetni a gyárral és a munkásokkal?
"És akkor mi van?
Egyébként a hüvelyeket külön szalagon gyártják."
Érdekes, a lövedékek öntését és a lövedék rétegeinek a kötését meg lehet oldani egy cigaretta gyártó üzemben, de a hüvelyek lemezhúzását már nem? Nagyon fejlett technológia lehet a cigaretták gyártása.
"Én nem hiszek a véletlenekben ,nem hiszek abban,hogy a lőszernek is pont 7,62 mm az átmérője pont úgy mint a cigarettának pusztán véletlenségből. "
Képzeld 7.62 mm pont 1/3 hüvelyk. Szerintem ez sem véletlen.
De ha volt is ilyen, hogy dohánygyárak átállítása az sokkal valószínűbb, hogy a XIX. században volt, amikor a lőport és a lövedéket papírfojtásba csomagolták.
"Ja, mert szerinted az állam az átállásról és a gyártásról szóló szupertitkos terveket a húszperces átállás hányadik percében fogja ismertetni a gyárral és a munkásokkal?"
Ne légy naiv!Azt nem kell közölni a munkással,hogy mire kell átállítani a gépet,csak jön/jött a parancs,hogy állítsd át.
Aztán persze észreveszi,hogy már mást gyártanak,de onnantól nem lesz titok,csak addig.
"Érdekes, a lövedékek öntését és a lövedék rétegeinek a kötését meg lehet oldani egy cigaretta gyártó üzemben, de a hüvelyek lemezhúzását már nem? Nagyon fejlett technológia lehet a cigaretták gyártása."
Jhhajjj.
A külön szalag nem azt jelenti,hogy 2 külön gyár,hanem azt,hogy a gyáron belül külön részlegek vannak.
Egyik szobába csinálják a tényleges lőszert,a másikba meg hozzá a hüvelyt.
Ugyanígy van a cigaretta,füstszűrő,cigarettásdoboz.
"De ha volt is ilyen, hogy dohánygyárak átállítása az sokkal valószínűbb, hogy a XIX. században volt, amikor a lőport és a lövedéket papírfojtásba csomagolták."
Igen akkor találták ki és indították be a tervet.
Ez máig megmaradt.
Walter Sobchak
Bizonyítsam?
Már fentebb leírtam,hogy az állam letagadja az ilyen dolgokat ami egyenlő azzal,hogy nem kerül nyilvánosságra bizonyítékkal.
Csak kiszivárgások vannak.
Azért vagyok biztos mert összehasonlítottam a kézigránátot a konzervdobozzal a cigarettát meg a tölténnyel és lám ugyanakkora volt.
A bizonyításról még annyit,hogy mivel én vagyok a kérdező neked kellene udvariasan bebizonyítani az ellenkezőjét.
"Azért vagyok biztos mert összehasonlítottam a kézigránátot a konzervdobozzal a cigarettát meg a tölténnyel és lám ugyanakkora volt."
Mely kézigránátot? az összesnek 50 és 70 mm között van az átmérője. A magyar 96M-nek 48mm, a szovjet RGD-5-nek 58mm, az amerikai M67-nek 64mm, ráadásul van amelyik nem is fémtestű. Tolómérőt egyáltalán tudsz használni?
Azt meg ne felejtsd el, hogy 7.62mm pont 1/3 hüvelyk (most mondom másodszorra), tehát logikus következtetés, hogy a cigaretták átmérőjét valamikor 1/3 hüvelykben határozták meg.
"A bizonyításról még annyit,hogy mivel én vagyok a kérdező neked kellene udvariasan bebizonyítani az ellenkezőjét."
De te nem kérdezel, hanem állítasz, úgyhogy itt és most te vagy a hunyó.
Azt a tényt meg még mindig figyelmen kívül hagyod, hogy a cigarettát nem sajtolják, mint a fémlemezt, amiből a hüvelyt készítik, nem öntik, sajtolják és hőkezelik, mint a lövedéket és a dohányból sem lehet lőport csinálni.
Igazad lehet ezzel a bizonyítással kérdező.
Én most összehasonlítottam. A cigisdoboz ugyanakkora, mint a régi telefonom. Szóval szerintem a cigisdobozgyárban 20 perc alatt bármikor át tudnak állni mobiltelefongyártásra. Ez biztos, mert megegyezik a kettő mérete.
"Mely kézigránátot? az összesnek 50 és 70 mm között van az átmérője. A magyar 96M-nek 48mm, a szovjet RGD-5-nek 58mm, az amerikai M67-nek 64mm, ráadásul van amelyik nem is fémtestű. Tolómérőt egyáltalán tudsz használni?"
Nem tudom milyen fajta volt és nem is érdekel.
A honvédségnél van egy haverom és ő mutatta,aki egyébként százados és ő is ugyanazt állítja mint én.
"Azt a tényt meg még mindig figyelmen kívül hagyod, hogy a cigarettát nem sajtolják, mint a fémlemezt, amiből a hüvelyt készítik, nem öntik, sajtolják és hőkezelik, mint a lövedéket és a dohányból sem lehet lőport csinálni."
Na ezzel jól magadba rúgtál.Mégpedig azért mert ez pont olyan volt mint ha azt mondtad volna,hogy a telefonom tud kamerázni,de emiatt nem tud videót felvenni.
Az átállítás nem abból áll,hogy papír és dohány helyett oda pakolnak valamilyen fémanyagot és kész az átállítás.
"A cigisdoboz ugyanakkora, mint a régi telefonom. Szóval szerintem a cigisdobozgyárban 20 perc alatt bármikor át tudnak állni mobiltelefongyártásra. Ez biztos, mert megegyezik a kettő mérete."
Igen és 3 fajta telefon méret létezik.
Arról nem is beszélve,hogy a cigaretta és a töltény egy cseppet idősebb a telefonnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!