Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történhetett a nagy bumm...

Mi történhetett a nagy bumm idején? Mi a tudományos elmélete?

Figyelt kérdés
Bármi,ha eszetekbe jutna erről írjátok le

#kezdet #élet kezdete.
2011. ápr. 27. 19:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy mi okozta a nagy bummot, erre jelenleg még nincs elfogadott tudományos magyarázat. Hogy mi történt (történhetett) közvetlenül a nagy bumm után, vagyis a nagy bumm utáni első pillanatba, erre már van, de hogy mi indította el az még kérdés.
2011. ápr. 28. 12:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Na jó azt hittem hogy értelmes és logikus választ kapok aminek van is logikus magyarázata A wiki kelyedt ami el képzelhetőbb ,ha nem a kérdésemre válaszoltok mégis hogy kérdezzem meg???
2011. ápr. 28. 13:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Van aki majdnem jó választ írt annak köszönöm még várok gondolatot :)
2011. ápr. 28. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Ismételten figyelmedbe ajánlom Stephen Hawkingtól Az idő rövid történetét.

[link]

"azt hittem hogy értelmes és logikus választ kapok aminek van is logikus magyarázata"

Stephen Hawking magyarázata ILYEN. Értelmes, és logikus. OLVASD EL!

"A wiki kelyedt ami el képzelhetőbb"

Annál egyelőre NINCS elképzelhetőbb, mint amit Hawking leírt. Pillanatnyilag EZ A HIVATALOS TUDOMÁNYOS ÁLLÁSPONT. Akkor is, ha te mást akarsz KÉPZELNI.

És ne mondd, hogy nem kaptál pontos választ a kérdésedre...

Pedro

2011. ápr. 28. 20:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Rendben! Akkor ezt lezártuk nincs több kérdésem erről. Amm Pedro téged is érdekel a téma???
2011. ápr. 28. 22:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, érdeklődöm a kozmológia iránt, sok mindent elolvastam ebben a témakörben. És mikor olvasom, azt hiszem, hogy értem is... Ez már a vég! :-D

De aztán elmúlik.

Pedro

2011. ápr. 28. 23:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki hozzá szólna ehhez a témához az bátran írjon. Minden érdekel amit tudtok!!!
2011. ápr. 30. 22:05
 18/18 anonim válasza:

Nem tudok érdemben hozzászólni, engem is érdekelne, hogy ki mint vélekedik.

Pedro,

ez az oldal azért van, hogy kérdezzen az ember. Kb. a kérdések 90%-ára lehetne válaszolni, hogy böngészd az internetet, nézd meg a wikin. De ez az oldal NEM erről szól.

2012. máj. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!