Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történhetett a nagy bumm...

Mi történhetett a nagy bumm idején? Mi a tudományos elmélete?

Figyelt kérdés
Bármi,ha eszetekbe jutna erről írjátok le

#kezdet #élet kezdete.
2011. ápr. 27. 19:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%

Gugli a barátod, Wiki meg a csajod!

[link]

Pedro

2011. ápr. 27. 19:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Nahát, mivan veled Pedro? :D
2011. ápr. 27. 20:14
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Szájzárat kaptam, na! :-D

(De tényleg, ezt már annyiszor leírták (én is) itt, már unalmas mindig ugyanazt válaszolgatni...)

Pedro

2011. ápr. 27. 20:26
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem van semmi -> Minden van

Ennyi.

2011. ápr. 27. 20:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat de nem a kérdésemre válaszolnak és nem a wikipédiára vagyok kiváncsi hanem a ti gondolatotokra ne írjatok hülyeséget !
2011. ápr. 27. 21:47
 6/18 anonim ***** válasza:

Nos én elolvastam amit a Wiki ír, és nagyon jó rövid összefoglaló. De ha hosszabban szeretnéd, akkor olvasd el Stephen Hawkingtól Az idő rövid történetét.

[link]

Nagyon jó, olvasmányos könyv, és Hawking világszerte elismert tudós, második Einsteinnek tartják.

Jó olvasgatást!

Pedro

2011. ápr. 27. 22:11
 7/18 A kérdező kommentje:
"-_- kössz' de ha vann v mi újj sztoritok erről szívessen meg hallgatom.
2011. ápr. 27. 22:19
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Jelenleg nincs új sztorink. Sajnos pénzügyi okokból abba kellett hagynom a részecskegyorsító építését a sufniban. Anélkül meg nehéz új sztorikat előhozni.
2011. ápr. 27. 23:06
 9/18 anonim ***** válasza:
59%
a galaxis útikalauz szerint a világ valami nagy zöld tüsszentő orrlikából esett ki.
2011. ápr. 27. 23:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Az én elméletem szerint két neutroncsillag ütközéséből kialakult fekete lyuk keletkezésével indult a nagy bumm. Mi egy fekete lyuk közepén élünk ami nem más mint a mi általunk ismert Univerzum. Más univerzumokból nézve a mi Tejútrendszerünk, és az összes ismert galaxis láthatatlan, hiszen a fekete lyukat a fény nem tudja elhagyni...

Elég vad elképzelés.. nem? :D

2011. ápr. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!