Mi a véleményetek az Einstein-féle rejtvényről?
Figyelt kérdés
Állítólag csak az emberek 2%-a tudja megfejteni. Nekem is sikerült de ha jól emlékszem más sem szakadt bele a gondolkodásba.(Mielőtt valaki belekötne: nem néztem meg a megfejtést mielőtt nekiálltam, mivel kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e csinálni.)
Itt a link a rejtvényhez: [link]
2011. ápr. 16. 02:05
1/8 anonim válasza:
Elkeserítőnek tartanám, ha tényleg az emberek 98%-a nem tudná ezt megcsinálni! =(
2/8 anonim válasza:
A 2% meg képes csinálni, a maradék meg sem próbálja Eistein neve hallatán :XD
3/8 anonim válasza:
Én is meg tudtam oldani (mikor először találkoztam a feladvánnyal kb 15 lehettem, de akkor is gond nélkül ment...), pedig nem tartom magam zseninek. Ez a 2% szerintem baromság.
4/8 anonim válasza:
Én bárkinek mutattam eddig, meg tudta csinálni. Szerintem ez annyira kamu, hogy nem is Einstein találta ki.
5/8 anonim válasza:
ez a " csak az emberek 2%-a képes megfejteni " ez Einstein korában még helyt álló volt.. De mára ez már semmissé vált.. Sokat fejlődtünk az évek során..
6/8 anonim válasza:
mivel a Fülesben meg hasonló rejtvénylapokban az emberek már elég nagy valószínűséggel találkozhattak ilyen jellegű példákkal, és egy jó ábrázolási módszerrel is, így már nem annyira bonyolult a dolog.
7/8 anonim válasza:
Ez egy tök egyszerű rejtvény, matek órán én is megcsináltam...szterm valami sajtóhiba volt, és lehet, hogy úgy van az eredeti megfogalmazás, hogy az emberek 2százaléka tudja csak elsőre megcsinálni...
8/8 anonim válasza:
És hogy tudtátok megcsinálni? Hogy fogtatok hozzá? Mert nekem sajnos tényleg nem sikerült, pedig nem voltam rossz tanuló...
Rögtön táblázatot írtok vagy hogy???
Mondjuk nekem élesben volt (felvételin) és lehet a stressz és időhiány is belejátszott, hogy végül nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!