Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Einstein-...

Mi a véleményetek az Einstein-féle rejtvényről?

Figyelt kérdés

Állítólag csak az emberek 2%-a tudja megfejteni. Nekem is sikerült de ha jól emlékszem más sem szakadt bele a gondolkodásba.(Mielőtt valaki belekötne: nem néztem meg a megfejtést mielőtt nekiálltam, mivel kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e csinálni.)

Itt a link a rejtvényhez: [link]

2011. ápr. 16. 02:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Elkeserítőnek tartanám, ha tényleg az emberek 98%-a nem tudná ezt megcsinálni! =(
2011. ápr. 16. 05:25
 2/8 anonim ***** válasza:
A 2% meg képes csinálni, a maradék meg sem próbálja Eistein neve hallatán :XD
2011. ápr. 16. 05:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is meg tudtam oldani (mikor először találkoztam a feladvánnyal kb 15 lehettem, de akkor is gond nélkül ment...), pedig nem tartom magam zseninek. Ez a 2% szerintem baromság.
2011. ápr. 16. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én bárkinek mutattam eddig, meg tudta csinálni. Szerintem ez annyira kamu, hogy nem is Einstein találta ki.
2011. ápr. 16. 12:30
 5/8 anonim válasza:
ez a " csak az emberek 2%-a képes megfejteni " ez Einstein korában még helyt álló volt.. De mára ez már semmissé vált.. Sokat fejlődtünk az évek során..
2011. ápr. 16. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
mivel a Fülesben meg hasonló rejtvénylapokban az emberek már elég nagy valószínűséggel találkozhattak ilyen jellegű példákkal, és egy jó ábrázolási módszerrel is, így már nem annyira bonyolult a dolog.
2011. ápr. 16. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez egy tök egyszerű rejtvény, matek órán én is megcsináltam...szterm valami sajtóhiba volt, és lehet, hogy úgy van az eredeti megfogalmazás, hogy az emberek 2százaléka tudja csak elsőre megcsinálni...
2011. ápr. 16. 18:07
 8/8 anonim válasza:
100%

És hogy tudtátok megcsinálni? Hogy fogtatok hozzá? Mert nekem sajnos tényleg nem sikerült, pedig nem voltam rossz tanuló...

Rögtön táblázatot írtok vagy hogy???

Mondjuk nekem élesben volt (felvételin) és lehet a stressz és időhiány is belejátszott, hogy végül nem sikerült...

2011. szept. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!