Ezt a feladványt tényleg Einstein találta ki?
2011. aug. 4. 16:30
1/5 anonim válasza:
Igen, tényleg ő találta ki. Nekem például sikerült már megoldani, nem tudom, hogy a 2% mennyire túlzás.
2/5 Vree válasza:
A Fülesben hetente jelent meg ilyen feladvány (ha jól emlékszem, "Logika" címen), nem tudom, nekem az a 2% légből kapottnak tűnik. Persze nem tudom a történetét.
3/5 anonim válasza:
Volt már a kérdés.
Ott ajánlottam egy Sherlock nevű remek logikai játékot, ami pont így működik.
Ha csak az emberiség 2%-a tudna játszani vele, nem hiszem, hogy egyáltalán megírták volna.
4/5 Roger Smith válasza:
Biztos nem ő találta ki! (legfeljebb hasonlót)
a feladványba levő Winfield cigerettát 1972be dobták piacra amikor már Einstein rég halott volt!
5/5 twinky válasza:
Amikor en talalkoztam eloszor ezzel a feladvannyal (egy matek peldatarban, ha jol emlekszem), az volt a megjegyzes, hogy az emberek 98%-a nem tudja megoldani 15 percen belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!